Paul Knip Keukens: voor de mooiste keukens in Limburg

De laatste trends, beste materialen en mooiste ontwerpen – en dat alles in uw keuken. In de 25 jaar waarin Paul Knip actief is in de keukenbranche is de ervaring, kennis en het vakmanschap alleen maar gegroeid, en we leren elke dag meer. Alles om uw droomkeuken te verwezenlijken. We nemen u stap voor stap mee in het proces, zodat u niet voor verassingen komt te staan, hoogstens wanneer we uw verwachtingen overtreffen!

Stap voor stap een nieuwe keuken
In een vrijblijvend gesprek brengen we al uw wensen en verwachtingen van uw nieuwe keuken in kaart. Wie gaat de keuken gebruiken, welke functies ziet u graag terug en welke indeling is het meest praktisch? Hierbij houden we altijd de stijl, kwaliteit en sfeer in gedachten. Op basis van deze informatie en uw budget stellen we vrijblijvend een op maat gemaakt keukenplan op. Bij het plaatsen of renoveren van uw keuken nemen we u stap voor stap mee in het proces. Dankzij persoonlijk contact en één aanspreekpunt weet u altijd waar u aan toe bent.

Keukenapparatuur
Design en functionaliteit gaan hand in hand bij Paul Knip Keukens. Daarom is het van belang dat de gekozen apparatuur past bij de kasten. Gezien u bij de apparatuur aan vaste maatvoeringen bent gebonden, werkt Paul Knip enkel en alleen met keukenfabrikanten waarbij de kasten in iedere maat gemaakt kunnen worden. 

Daarom Paul Knip Keukens

✔ Ruim 25 jaar ervaring
✔ Eerlijke prijzen
✔ 1 aanspreekpunt

✔ Persoonlijk contact
✔ Advies op maat
✔ Totaaloplossing
✔ Vakkundig geïnstalleerd

Totaaloplossing

Paul Knip Keukens: één totaaloplossing voor uw nieuwe keuken:

  • Demontage van uw oude keuken is ook mogelijk
  • Indien noodzakelijk kunnen ook gas, water en elektra aangepast worden
  • Nieuwe vloer, stucwerk en ander meerwerk: wij maken het af

Keukenrenovatie in Limburg

Liever renoveren? Ook dat kan bij Paul Knip Keukens. Een keukenrenovatie kan onder andere nieuwe fronten, apparatuur en werkbladen omvangen. Met kleine aanpassingen creëert u een geheel nieuwe look. Kom inspiratie opdoen in onze showroom in Echt of maak een afspraak: wij komen graag bij u thuis langs om de mogelijkheden te bespreken!

De keuze van het werkblad is heel persoonlijk. Paul helpt u graag bij uw keuze.

Naast alle apparatuur is de keuze van het werkblad een lastige. Hout, kunstof, beton of misschien zelfs metaal. Zoveel diverse materialen, met elk unieke eigenschappen, wat de keuze alleen maar lastiger maakt. Paul Knip adviseert u dusdanig dat u de juiste beslissing maakt.