Ervaringen

Bij Paul Knip Keukens maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een eerlijke prijs. Daarnaast vinden wij persoonlijke aandacht uiterst belangrijk.

Lees hier hoe anderen hun aankoop bij Paul Knip Keukens hebben ervaren.

9

Super

Goede begeleiding. Luistert goed en denkt mee. Geen vraag is te gek. Levering en plaatsing ook goed geregeld. Wij zijn superblij met onze nieuwe keuken. Bevelen Paul Knip keukens zeker aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 6 maart 2022
9

uitstekende en snelle service met heel goede uitleg.

Men adviseerde ons uitstekend op onze vragen hoe we onze keuken wilde hebben, en kwamen met uitstekende oplossingen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Echt - 17 februari 2022
10

Afspraak is afspraak

Alles precies zoals het was afgesproken. Deskundig advies, geen verkooppraatjes. Ook de installateur zeer precies en secuur. Top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 8 januari 2022
9

Zeer tevreden

In alle rust een keuken kunnen ontwerpen en uitgezocht. Paul denkt actief mee en heeft een goed beeld van je wensen. Montage van de keuken is zeer goed. Ik kan een ieder aanraden om eens binnen te stappen bij Paul Knip Keukens. Wij zijn zeer tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Linne - 27 november 2021
8

Perfecte service, meedenkend, gewoon goed!

Paul heeft in alle rust met ons meegedacht over wat voor ons de meest perfecte en meest efficiente keuken zou kunnen worden in de ruimte en het budget wat wij hiervoor beschikbaar hadden. Dit is heel goed gelukt! De keuken is naar tevredenheid geplaatst. Uiteindelijk hebben we voor 2 kleine lekkages aan de afvoer moeten terugbellen. Dit is door Paul meteen opgepakt en binnen een uur was er een monteur aanwezig die beide lekkages keurig heeft gerepareerd. Wij gaan de komende jaren genieten van onze prachtige nieuwe keuken en danken Paul dan ook voor zijn advies in deze. Al met al een zeer tevreden klant.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- St. Joost - 16 november 2021
10

Super tevreden met onze nieuwe keuken

Paul heeft ons uitstekend geholpen met het uitkiezen en ontwerpen van onze nieuwe keuken. Paul neemt de tijd, denkt graag mee en er is meer dan genoeg keuze. Wij hebben precies gekregen waar we om hebben gevraagd: een keuken die helemaal aan onze wensen voldoet, goede kwaliteit en een eerlijke prijs. Wij zouden Paul Knip Keukens zeker aanraden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 13 november 2021
10

Geweldige showroom en zeer vakkundige mensen

Wij hadden wel wat ideeën voor een nieuwe keuken in gedachten,,gewoon even binnen gelopen bij Paul Keukens in echt,,wij waren meteen onder de indruk van hun showroom,,met hulp van Geert heeft hij een indruk gegeven van wel of niet kon.meteen een volgende afspraak gemaakt .hij heeft verschillende opties naast een gelegd en toen was onze keuze gauw gemaakt. Iedere dag genieten wij ervan nu.vakkundig geïnstalleerd door bedrijf. Kwaliteit en goede prijs is Knip Keukens in Echt een zeer goede aanrader en het bekijken waard.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Susteren - 19 oktober 2021
7

Alle wensen zijn aan bod gekomen

De wensen zijn ruim voldoende aan bod gekomen. Paul legt ons alles rustig en goed uit. Als ik familie / kennisen en vrienden Paul Knip Keukens moet aanbevelen? Ja zeker!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Echt - 9 oktober 2021
8

Prettig

Paul is een aimabel en rustig persoon, die goed naar je luistert. Hoewel er diverse malen iemand terug is moeten komen om de laatste puntjes op de i te zetten, is uiteindelijk alles -onder de bezielende leiding van Paul- goed gekomen. En het is het resultaat dat telt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brunssum - 2 september 2021
10

Van A t/m Z perfect..

De kennis van zaken van Paul en de goede ideeën hebben ervoor gezorgd dat we beschikken over onze droomkeuken. Ook het installeren van de keuken is gewoon af.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwstadt - 7 augustus 2021
10

In een woord: geweldig

Iets meer dan een jaar geleden is bij ons de keuken, geleverd door Paul Knip, geplaatst. We zijn nog steeds super tevreden. Niet alleen over de keuken zelf maar ook over de service van Paul Knip. Bij hem koop je niet alleen een keuken (en vloer) maar krijg je een totaal pakket. Hij heeft contacten met een klusjes man die alles verder regelt van aanleg leidingwerk tot het regelen van een stukadoor. Ook de montage is in goede handen, en ook het leggen van de vloer (na wat opstart problemen) ging perfect. Kortom wil je zelf niks meer te hoeven regelen, dan raden we Paul Knip van harte aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geleen - 10 juli 2021
9

Top advies, goede keukenzaak, sterk aan te bevelen.

Na wat omzwervingen bij de grote keuken-aanbieders, toch ook maar eens wat lokaler gaan zoeken. Zo zijn we bij Paul Knip in Echt terecht gekomen. Paul was eigenlijk de eerste verkoper die de simpele doch belangrijke vraag stelde: “wat gaan jullie eigenlijk doen met de nieuwe keuken?” Paul probeerde zich in te leven en een beeld te vormen, wat wij als klant voor ogen hadden. Om ons zo een best passend keuken-advies te kunnen geven. Bij dit advies lag vooral de nadruk op functionaliteits- en kwaliteitsitems en in mindere op het herkenbare verkooppraatje. Paul is duidelijk in zijn communicatie, draagt alternatieven aan en deelt zijn mening als iets overwogen moet worden. Ook bij de oplevering en montage blijft Paul de regie houden. Bij ons was door omstandigheden, niet de correcte kookplaat geleverd en zou de montage hierdoor stil komen te liggen. Echter na een korte afstemming met Paul en een bereidwillige monteur was dit issue al opgelost, voordat het überhaupt een probleem kon worden. De laatste kleine probleempjes moeten momenteel nog opgelost worden, maar ook hier hebben we het volste vertrouwen erin dit door Paul en zijn mensen, kundig zal worden opgelost. Top service bij Paul, kunnen we iedereen aanraden die op zoek is naar een keuken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Echt - 11 mei 2021
10

Prachtige keuken

Prachtige keuken geleverd en gemonteerd door een vakman die pas naar huis gaat als de keuken er perfect bij staat. Ook bij aanschaf zeer goede ervaring met Paul Knip. Hij luistert naar je wensen en maakt gelijk een 3d tekening. Ik beveel deze keukenzaak dan ook iedereen aan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noordwijkerhout - 29 april 2021
10

Heel goed

Het heeft wat langer geduurd maar alles werd opgelost en naar volle tevredenheid opgelost. Ik had Pauls reviews gelezen en daarom besloten bij hem een keuken te kopen,vanaf dat we binnenkwamen heeft hij ons perfect geadviseerd hij probeerde je ook niet het duurste aan te smeren maar zegt gewoon voor zoveel minder heb je een betere apparatuur , ik ben heel blij met mijn keuken en eenieder die hier komt vind ze heel mooi. De beste keuze die ik gemaakt heb .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tofangsaz-Fadda - 22 maart 2021
10

Een woord: TOP

Geweldig bedrijf. Alles van zeer hoge kwaliteit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Echt - 8 december 2020
9

Top advies,Zeer goede service en afhandeling

Perfect aangevoeld waar wij naar op zoek waren, goed advies, ruime keuze in keuken materiaal. Keuken is van goede kwaliteit, eind resultaat ziet er keurig uit, montage goed geregeld door zeer vakkundige monteur. Prijs kwaliteit verhouding prima. Komen zeker terug.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stevensweert - 21 september 2020
9

Gericht meedenkend aan de hand van de wensen van de klant.

Paul Knip Keukens Echt is bijzonder prettig in het adviesproces en reikt vele ideeën aan tijdens meerdere afspraken bij de klant thuis en/of in zijn showroom te Echt. Hij maakt gebruik van een 3-D presentatie, waarbij heel eenvoudig dingen gewijzigd kunnen worden. Om tot oplevering van de keuken te komen, heeft hij een betrouwbaar netwerk van vakmensen om zich heen, met een keurig afgestemde planning. Kortom: een zeer tevreden klant met een nieuwe ruime keuken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Born - 10 september 2020
10

Paul Knip luistert naar de klant, denkt mee, adviseert en komt zijn afspraken na.

We hadden een keuken in onze gedachte en het is dan hopen dat het dan ook zo wordt zoals je had gehoopt. Ja dus! Paul heeft goed onze wensen weten te plaatsen, geluisterd, meegedacht en geadviseerd waardoor er nu onze droomkeuken staat. Ik kan iedereen Paul Knip aanbevelen. Kwaliteit keukens.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Montfort - 7 september 2020
10

In een woord geweldig!!

In de basis prima adviezen met een goed luisterend oor naar de wensen! Heel erg tevreden over levering, plaatsing en afwerking!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ruijten - 9 juli 2020
10

Niet alleen Paul Knip maar ook door hem aangestelde ZZP-ers zijn erg behulpzaam

Zowel Paul Knip als zijn werknemers zijn prima sociaal meedenkende ondernemers. Ze nemen alle tijd voor je en werken erg nauwgezet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Echt - 27 juni 2020
10

Fenomenaal

We zijn heel blij met onze nieuwe Beckermann keuken. Paul neemt de tijd voor alles en is niet opdringerig. De afspraken komt hij allemaal na, heel prettig. Keuken is volgens afspraak keurig geleverd. Monteur Nicky Kroeze is een echte vakman, geweldig. Paul en Nicky bedankt voor alles. Met vriendelijke groet, Kim en Judith uit Roermond
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roermond - 4 januari 2020
10

Paul Knip Keukens in één woord top

Vanaf het begin dat we de winkel binnen stapten totdat alles geleverd en geplaatst was doet Paul zijn best voor je. Ook de monteurs zijn zeer kundig en correct. Van dit soort bedrijven wordt je blij van en het resultaat mag er zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint Odilienberg - 22 november 2019
10

Zeer correct en professioneel.

Prijstechnisch goed en perfecte afwerking en montage. Probleemoplossing snel en vakkundig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Susteren - 21 september 2019
10

Erg goed

We hebben veel keukenbedrijven bezocht en alleen bij Paul liepen we na het maken van de offerte met een fijn gevoel naar buiten. Hij neemt de tijd om ieder detail te bekijken en hij denkt ook mee met het voorbereidend werk dat nodig is voor de installatie van de keuken. Paul bedankt !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Weert - 7 september 2019
10

fantasties,

Paul heeft onze wensen meer dan waar gemaakt. Paul is zeer professioneel eigenlijk in alles, van aankoop tot plaatsing, zelf achterstallig betaling wegens bouwdepot die fouten hebben gemaakt bracht Paul niet van zijn stuk. Op en top vriendelijk . kwaliteit van keuken is fenomenaal en de vaklui die Paul heft gereld voor aansluiting en montage nogmaals echt super vaklui. vandaar dat Paul knip deze waardering meer dan wie dan ook verdient. Paul dank je wel, Jacqueline en Ger
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 23 augustus 2019
8

Goede surves en mooie keukens

Zeer tevreden over mijn nieuwe keuken

Reactie van het bedrijf

Beste Nic, Hartelijke bedankt voor de positieve beoordeling en nog heel veel plezier met jouw nieuwe keuken.

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwstadt - 21 augustus 2019
10

Geweldig

Paul is iemand met veel geduld en veel ideeen, de tijd die hij voor je neemt en de persoonlijkheid is super. Afspraak is afspraak bij Paul, ook de monteur Nicky Kroeze is een vakman. De keuken is schitterend geworden.

Reactie van het bedrijf

Beste Mario, Hartelijke bedankt voor de positieve beoordeling en nog heel veel plezier met jullie nieuwe woning en uiteraard jullie nieuwe keuken.

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maasbracht - 13 augustus 2019
10

Zeer gastvrij en vriendelijke man , verstaat zijn vak goed en geeft goede adviezen

We zijn na lang praten tot een heel mooi ontwerp gekomen , niet gedacht dat dat realiseerbaar was in onze keuken . Ook zijn we heel tevreden over de eerlijkheid van goed materiaal wat lang mee gaat . We zijn inmiddels een week verder dus wordt er volop gebruik gemaakt van het apparatuur , ook hier zijn we zeer tevreden over . Keuken gekocht voor een mooie prijs. Bedankt Paul !

Reactie van het bedrijf

Beste Vivian, Hartelijke bedankt voor de positieve beoordeling en nog heel veel plezier met jullie keuken!

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maasbracht - 8 augustus 2019
10

Uitstekende service

Tenminste iemand , die ons begrijpt en thuis adviezen geeft over de indeling en gelijk de juiste maten opneemt. Veel bruikbare tips heeft Paul ons verstrekt, maar ook adviezen om het niet op onze manier uit te voeren. De montagemonteurs waren super deskundig en heel vriendelijk met intern overleg. Duidelijke tijdafspraken en deze ook stipt na te leven. Pal Knip keukens is een aanrader met een kwalitatieve prima keuken en een passende prijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Echt - 18 juni 2019
10

Top keukenzaak, zeker aan te bevelen

Paul Knip is een vriendelijke man die zijn vak verstaat, goed advies geeft en voor de keuken een eerlijke prijs vraagt. Hier hoef je niet aftedingen maar meteen een goede prijs en zo hoort dat. Paul heeft een mooi ontwerp gemaakt, helemaal top. Hij is niet opdringerig en bij een probleem zoekt Paul naar een oplossing. De installatie werd gedaan door Nicky Kroese wat een VAKMAN, werk precies en netjes, hij ruimt alles op. Wij raden Paul Knip Keukens zeker aan en zijn ZEER TE VREDE met het eind resultaat. Bedankt Paul en Nicky we zijn happy met onze Beckermann keuken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Neeritter - 6 juni 2019
10

Topteam

Paul Knip Keukens is een professionele organisatie. Alles op tijd en correct geleverd. Het voorbereidend werk van Patrick en het monteren van de keuken door Nicky was perfect. Neem daarbij de kennis van Paul en je hebt je droomkeuken tegen een faire prijs. Kortom : Dit team is het aanbevelen dubbeldik waard. Groet- Fam. Cremers
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Munstergeleen - 31 mei 2019
10

Super service, heel vriendelijk een vooral goed advise, top!

Paul neem de tijd om alle wensen te bespreken, geef goed advies, oog voor detail, vriendelijk. Geweldig ervaring. Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe keuken van Paul Knip.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 22 mei 2019
9

goede informatie en perfecte aflevering

Van A tot Z perfect verzorgd. informatie, levertijd, en montage zijn zondermeer een dikke 9 waard. Bedankt Paul
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Echt - 18 mei 2019
10

Prima.

Paul denkt mee, is behulpzaam en vriendelijk. Hij geeft deskundige adviezen. De geleverde keuken is goed, de installatie verliep prima.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nederweert-Eind - 14 mei 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vandaag onze keuken opgeleverd gekregen . Nadat wij in januari enkele uurtjes met Paul hadden doorgebracht . Omdat wij ZEER deskundig advies van hem hadden gekregen en enkele bakjes koffie , besloten wij om de keuken bij Paul te bestellen . Nou daar hebben wij echt geen spijt van ... in een woord “ SUPER” . De montage werd gedaan door Nicky Kroeze .... wat een vakman ... Zeer deskundig en precies ... Mochten jullie opzoek zijn naar een keuken , dan is Paul Knip Keukens the place to be !!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwstadt - 26 april 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vakkundig bedrijf, zeker niet opdringerig en denkt met de klant mee. Beargumenteerd alle vragen, geeft veel goed advies is open in voor en nadelen van bepaalde aspecten. Zegt eerlijk als er dingen overbodig zijn en als er betere ( en soms goedkopere ) opties zijn wordt dit zeker besproken, top bedrijf. Als u een nieuwe keuken zoekt, verder dan bij Paul knip hoeft men niet te kijken, super.

Reactie van het bedrijf

Hartelijke dank voor de fijne beoordeling en heel veel plezier gewenst met jullie nieuwe keuken.

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roodtstraat 9 Echt - 24 april 2019
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vakkundig en vriendelijk

Reactie van het bedrijf

Hartelijke dank voor jullie beoordeling. Veel plezier met jullie keuken.

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Echtvak - 22 februari 2019
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies en prima montage met uitleg.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Swalmen - 6 november 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vakmanschap en duidelijke afspraken, we zijn zeer tevreden !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schipperskerk - 19 september 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Paul is erg professioneel en denkt mee. Met vragen kun je altijd terecht. Je voelt je mens en geen nummer! Bij problemen wordt altijd snel naar een oplossing gezocht. Ook de monteur heeft super werk geleverd! Kortom zeer tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schinveld - 12 juli 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

prettig en deskundig advies. Paul denkt goed mee en probeert samen met de koper om tot een juiste keuze te komen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- reuver - 12 juni 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies. Prima service. Open communicatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- echt - 19 maart 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ook elektriciteit, leidingen veranderen en het stucwerk via P. Knip laten lopen. Dit duo ; (firma Das montage en Lindeman stucadoorsbedrijf) zijn ongelooflijke vakmensen. Chapeau !!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwstadt - 31 januari 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zeer goed advies en komplete keuken renovatie binnen afgesproken tijd en budget
Zou je ons aanbevelen? Ja
- echt - 13 januari 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn verscheidene keren bij Paul geweest en hij nam iedere keer de tijd voor ons, allicht je koopt een keuken niet voor 2 jaar dus de totale bezoeken alsmede het daadwerkelijke besluit nam bijna een jaar in beslag doordat wij ook een drukke baan hadden maar toch vriendelijkheid en professioneel. ook wilden wij graag een complete verzorging van verbouwing tot en met montage. Dit werd door Paul icm Marco Das montage verbouwd tot de keuken waar wij nog iedere dag met een grote glimlach en heel veel plezier in koken. Marc en Danielle van Kuijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerlen - 28 december 2017
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

in winkel prettig en vakkundig advies. Nazorg verdient nog enige aandacht. Het zou prettig zijn als dhr knip na installatie persoonlijk contact opneemt om te vragen of alles naar wens is verlopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- maasbracht - 27 december 2017
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Helaas keuken niet af voor de feestdagen. Schouw nog steeds niet gestukd. Niets meer vernomen van Marco,ook niet van zijn stukadoor. Hebben nu zelf iemand gevonden die het komt afmaken meteen na de feestdagen.Wel zeer tevreden over de uitstraling van de keuken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 27 december 2017
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede ervaringen. Goed advies, oplevering en service. Ook achteraf bij melding vervanging onderdeel super correcte en snelle afhandeling. Kortom, ik zou Paul Knip Keukens bij iedereen aanraden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dieteren - 27 december 2017
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zijn advies bleek onmisbaar bij het designen van een keuken voor een gerenoveerd huis. Ben er nog elke dag zeer tevreden mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Weert - 26 december 2017
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Toen we naar Paul gingen hadden we ook al meerdere andere keuken zaken gehad, maar nergens echt goed kunnen slagen en niet goed geholpen. Toen we bij Paul binnen Kwamen voelde het gelijk al heel positief. Paul is iemand die ons heel goed heeft geholpen met zijn goed advies. We hebben de keuken zelf geplaatst en er was echt helemaal niets wat niet paste of er niet bij zat. Alles was helemaal compleet. Ik raad iedereen die voor een goede keuken gaat kijken Paul knip keukens in Echt aan. Heel betrouwbare man en iemand die heel veel verstand heeft van keukens
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Susteren - 26 december 2017
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Paul neemt alle tijd voor je, is zeker niet opdringerig en weet waar hij het over heeft. Keuken perfect geleverd en uitstekend gemonteerd door Marco. Kortom prima bedrijf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Horn - 25 december 2017
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg prettige ervaring over de hele lijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geleen - 23 december 2017
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Waarom geen 10? Omdat de levering niet vlekkeloos verliep. Er ontbraken twee deuren, een bovenplint en een afstandbediening. Verder lekte de kraan en moest er een andere opgezet worden (deze past overigens beter bij de keuken). Marco is erg vriendelijk en behulpzaam. Met vriendelijke groet, mede namens Marian, Jan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 23 december 2017
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Jammer dat Paul na montage niet eens even kwam kijken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 23 december 2017
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

fijn en betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 22 december 2017
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na dat we bij verschillende zaken waren geweest, uiteindelijk bij Paul Knip keukens onze keuken gekregen naar onze wensen. Heel tevreden over de keuken en service.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie beoordeling!

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kerkrade 6 - 22 december 2017
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Paul Knip heeft oog voor de klant. Zijn aanpak is professioneel met een zeer persoonlijke aanpak. Service wordt geboden op alle fronten. Een aanrader!

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie beoordeling!

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwstadt - 22 december 2017
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Paul is een super vakman, geeft goed advies, levert prachtige!! Keukens van een super kwaliteit! Kortom Paul Knip Keuken is een aanrader voor iedereen!

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie beoordeling!

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geleen - 21 december 2017
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deskundig advies.En vooral niet opdringend.👍👍👍👍

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie beoordeling!

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sintjoost - 21 december 2017
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel correct, super service, meedenken, prijs is goed

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie beoordeling!

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maaseik - 21 december 2017
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deze beoordeling is overbodig, we zijn gewoon heel tevreden over de keuken

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie beoordeling!

Zou je ons aanbevelen? Ja
- 21 december 2017