Paul Knip Keukens: voor de mooiste keukens in Limburg

De nieuwste trends, beste materialen en mooiste ontwerpen – en dat alles in uw eigen keuken. In de 25 jaar waarin Paul Knip actief is in de keukenbranche zijn de ervaring, kennis en het vakmanschap alleen maar gegroeid, en we leren elke dag meer. En daar kunt u elke dag van genieten, in uw nieuwe keuken. Koffie?

Daarom Paul Knip Keukens

Stap voor stap een nieuwe keuken

We nemen u stap voor stap mee in het proces, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Alleen wanneer we uw verwachtingen overtreffen!

In een vrijblijvend gesprek brengen we al uw wensen en verwachtingen voor uw nieuwe keuken in kaart. Wie gaat de keuken gebruiken, welke functies ziet u graag terug en welke indeling is het meest praktisch? Hierbij houden we altijd de stijl, kwaliteit en sfeer in gedachten.

Op basis van deze informatie en uw budget stellen we vrijblijvend een op maat gemaakt keukenplan op. Ook tijdens het plaatsen of renoveren houden we u op de hoogte van onze werkzaamheden en de voortgang. Dankzij persoonlijk contact en één aanspreekpunt weet u altijd waar u aan toe bent.

Werkwijze: ook maatwerk!

Het plaatsen van een nieuwe keuken, of het renoveren van uw oude vertrouwde keuken, is pas een succes als u zich helemaal thuis voelt in het eindresultaat. En soms wilt u dat dat nét even anders is dan wat u in de showroom tegenkomt.

Heeft u een keuken op het oog, maar wilt u graag wat kleine of grote aanpassingen hierin verwerken? Of heeft u een keuken in uw hoofd, en wilt u dat we deze volledig op maat voor u ontwerpen en plaatsen? Het is allemaal mogelijk: we leveren met alle plezier volledig maatwerk keukens.

Adviseurs

Onze adviseurs zijn elke dag bezig met het verwezenlijken van droomkeukens. We hebben na ruim 25 jaar alles wel gezien en gehoord. Daarom kunnen we de keuken die u voor u ziet perfect vormgeven.

We werken met ervaren en betrokken adviseurs. In het proces van uw nieuwe keuken ontwerpen of plaatsen heeft u altijd één aanspreekpunt. Zo houden we de lijnen kort en het proces plezierig. Dat ziet u ook terug in het eindresultaat.

Totaalconcept

Bij Paul Knip Keukens vindt u alles om uw droomkeuken te verwezenlijken. We bieden één totaaloplossing voor uw nieuwe keuken. Denk daarbij aan:

  • Interieurarchitect die het design perfect op uw huis laat aansluiten
  • Demontage van uw oude keuken
  • Betrouwbare partners voor gas, water en elektra
  • Stukadoors, tegelzetters en monteurs
  • Meubilair en apparatuur

Meubilair/Apparatuur

Design en functionaliteit gaan hand in hand bij Paul Knip Keukens. Daarom is het van belang dat de gekozen apparatuur past bij de kasten. Omdat u voor uw apparatuur aan vaste maatvoeringen bent gebonden, werkt Paul Knip enkel en alleen met keukenfabrikanten waarbij de kasten in iedere maat gemaakt kunnen worden.