Houten keukens

Een gevoel van warmte, van thuiskomen, van vertrouwd en elke dag een beetje mooier: met een houten keuken voegt u sfeer toe aan uw huis. Hout past in een breed scala aan stijlen. Van klassiek tot industrieel en ook modern en design: het is maar net hoe men het combineert. Ga voor een verrassend samenspel of geef hout de hoofdrol in uw nieuwe keuken.

Daarom Paul Knip Keukens

Inspiratie Houten keukens

keukenrenovatie sittard

Varnished Wood II

Chalet

Chalet

Senna Xtreme Wood

keukenopstellingen, Oak Wood

Oak Wood

houten keuken

Camelot Castle

varnished wood

Varnished Wood

Eiken keukens

Eikenhout is ontzettend populair in keukens. Het is een sterke en harde houtsoort die gemakkelijk te behandelen is, waardoor u er een keuken in uw eigen stijl mee kunt maken. Eikenhout is licht van kleur en combineert daarom mooi met bijvoorbeeld wit of pasteltinten, voor een frisse en ruimtelijke look in uw keuken. Maar u kunt het ook combineren met RVS of metaal voor een interessant contrast tussen donker en licht.

Waar op te letten bij houten keukens

De knusheid en uitstraling van houten keukens zijn al reden genoeg om voor dit materiaal te kiezen. Maar daarnaast is hout ook een duurzaam materiaal. Het gaat lang mee en ‘leeft’, waardoor het alleen maar mooier wordt. Tenminste, met het juiste onderhoud. Daar adviseren we u graag over. Wilt u weten welk hout het best bij uw wensen en budget past? Van fineer tot houtlook keukens, we vertellen u graag meer. Of kom het bekijken, in onze showroom in Echt.