U keuken

Wanneer u uw zoektocht begint naar de perfecte keuken, wordt er altijd eerst gekeken naar de opstelling van de ruimte en de mogelijkheden voor de nieuwe keuken. Gelukkig is er voor iedere ruimte een geschikte keuken: een rechte keukenopstelling, L-vormige keuken, kookeiland, of toch een overzichtelijke U keuken. Bij Paul Knip Keukens nemen we graag de tijd om een adviesgesprek in te plannen. Samen bespreken we uw wensen en kijken we hoe de ruimte optimaal benut kan worden. Plan uw adviesgesprek in zodat u er zeker van bent dat het team van Paul Knip tijd voor u inplant om het beste keukenadvies kan geven.

Daarom Paul Knip Keukens

Inspiratie U keuken

keukens susteren

Dienna Xtreme

witte keuken zwart blad,

Siluet 50

Easy Touch U

Vanaf € 8.500,-

Alba

Vanaf € 8.750,-

Senna Xtreme Wood

Ceramic Grey II

Ceramic Grey II

Wat is een U keuken

U-vormige keukens beslaan maar liefst drie wanden: de keuken bestaat namelijk uit 3 rechte zijden. De keuken heeft vaak één kortere en twee langere zijdes en wordt vaak tegen een wand geplaatst. Tegenwoordig hoeft dat echter niet altijd zo te zijn, aangezien er meerdere variaties mogelijk zijn. Zo kunt u ervoor kiezen om een U-vorm keuken met bar te plaatsen. De bar is ideaal bij een grotere ruimte: het zal de perfecte ruimte worden om niet alleen gezellig samen te eten, maar ook om een leefruimte van te maken. Zoals u ziet zijn U keukens in verschillende maten en stijlen te verkrijgen.

Verschillende kleuren en stijlen

Naast dat U-vorm keukens ontzettend functioneel en veelzijdig zijn, zijn ze ook nog eens geschikt voor diverse ruimtes. Wanneer u een kleinere ruimte heeft, dan kunt u kiezen voor een kleine U keuken met raam. Door de lichtinval zal de ruimte net wat groter ogen. Heeft u veel plek nodig om uw keukengerei op te bergen? In dat geval kunt u kiezen voor een U-vormige keuken met kastenwanden. Zo kunt u alle spullen aan één zijde van de keuken opbergen. Wat betreft de kleuren zijn er tal aan mogelijkheden. Aangezien de keuken steeds vaker onderdeel wordt van de leefruimte, is het aan te raden om de stijl en kleur aan te passen aan de rest van het interieur. In het geval van een industrieel interieur, kunt u voor een zwarte U-vormige keuken kiezen. Bent u een liefhebber van de Scandinavische stijl? Dan kunt u ervoor kiezen om een witte keuken met houten keukenblad te plaatsen.

Voordelen van een U vormige keuken

In een U keuken is het heerlijk koken: niet alleen heeft u enorm veel opbergruimte en is alles makkelijk te bereiken, u heeft ook veel werkblad tot uw beschikking. Ideaal voor wanneer er meerdere gangen op tafel worden gezet. We hebben de voordelen van keukens in U-vorm voor u op een rijtje gezet.

Functionele keuken

Doordat een U-vorm keuken maar liefst drie wanden beslaat, kunt u de apparatuur kwijt op een manier die voor u het handigst is. Verder is het een voordeel dat ook de hoeken efficiënt kunnen worden benut. Bij U-vorm keukens kunt u namelijk kiezen voor slimme opbergoplossingen, zoals een carrouselkast: u heeft overal de ruimte voor en toch blijft alles binnen handbereik.

Veelzijdige keuken

Ook in kleinere ruimtes kan een keuken in U-vorm werken, mits er voldoende bewegingsvrijheid overblijft tussen de twee kortere zijden. Een van de korte zijdes kan ook als bar worden ingericht om de keuken extra efficiënt te maken. Zo kunt u de keuken geheel personaliseren naar uw smaak.

Ontdek welke keukenopstelling het best bij uw woning past

Of het nu gaat om een compleet nieuwe keuken of een renovatie: bij Paul Knip kijken we altijd naar welke keuken het beste aansluit op uw stijl, de ruimte en uw woonwensen. Zo geniet u zo lang mogelijk optimaal van uw keuken. Heeft u al een ontwerp in gedachten of mogen wij u verrassen? Vraag een offerte aan bij een van onze keukenadviseurs of kom langs in onze showroom in Echt! Neem ook een kijkje naar de huidige keukentrends om zelf alvast wat inspiratie op te doen.