Design keukens

Een prachtige designkeuken is ongetwijfeld het paradepaardje van uw huis. Dat wow-gevoel bij binnenkomst, maar u tegelijkertijd meteen thuis voelen: dat is waar we voor gaan wanneer we uw designkeuken op maat ontwerpen. Van minimalistisch design tot uitbundig en kleurrijk: bij Paul Knip gaan we voor een keuken die perfect bij u en uw woonwensen past.

Daarom Paul Knip Keukens

Inspiratie Design keukens

Paradiso

Fashion Wood

maatwerkkeuken

Tessina

U keuken

Easytouch Gray

Metallic

fashion

Fashion

De designkeuken van uw dromen

Designkeukens komen in alle soorten, maten en stijlen: het is niet enkel strak en simplistisch. Ook – of misschien wel juist – aan een designkeuken kunt u gemakkelijk uw eigen draai geven. Dat komt doordat met de materialen die zo typerend zijn voor designkeukens ontzettend veel te variëren valt: kunststof in alle kleuren en afwerkingen, metaal voor stoere details, maar ook allerlei houtsoorten passen prima binnen designkeukens. Sterker nog: ga eens voor bijzondere kleur- en materiaalcombinaties!

Creëer een gevoel van luxe

Ook bij designkeukens draait het niet alleen om het uiterlijk. Juist dit soort keukens zijn ideaal voor het upgraden van uw keukenapparatuur. Designkeukens zijn ideaal om van alle gemakken te voorzien en de beste technische snufjes erin te verwerken, denk bijvoorbeeld aan een Villeroy & Boch keuken. Dit kunnen we, volledig naar wens, op een onopvallende manier doen, of juist uw favoriete apparatuur een centrale plek geven. Vertel ons uw wensen: kom langs in onze showroom in Echt of vraag vrijblijvend een offerte aan.