Keuken renovaties

Bent u na al die jaren uitgekeken op uw keukenkasten? Is de keuken in uw nieuwe droomwoning het nét niet? Een compleet nieuwe keuken is niet altijd nodig: met een grondige keukenrenovatie geeft u uw oude keuken een compleet nieuwe look. Zo wordt hij onherkenbaar, en kan hij nog jaren mee.

Daarom Paul Knip Keukens

Zo snel mogelijk koken in de keuken van uw dromen

Een keukenrenovatie heeft verschillende voordelen ten opzichte van een nieuwe keuken. Zo gaat het sneller, en staat u voor u het weet weer in de pannen te roeren. Daarnaast is een renovatie vaak goedkoper dan alles eruit slopen en weer opnieuw inbouwen. Daarbij geldt wel dat er weinig aan de opstelling van de keuken veranderd kan worden. Maar wat betreft stijl kunt u een volledige ommezwaai maken.

U kunt een keukenrenovatie zo gek maken als u zelf wilt, maar zelfs met kleine aanpassingen kunt u een groots resultaat behalen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Nieuw aanrechtblad in uw bestaande keuken
  • Keukendeuren renoveren met nieuwe fronten
  • Uw bestaande keuken voorzien van nieuwe apparatuur, of gedeeltelijk nieuwe apparatuur
  • Bestaande keukenopstelling uitbreiden met nieuwe apparatuur
  • Renovatie van keukenkasten met nieuwe kasten/lades

 

Nieuwe fronten of lades plaatsen: voor onze monteurs is dit een eenvoudige klus. Er hoeft niet bij u thuis gebroken of gezaagd te worden. Samen met Paul maakt u een keus voor het materiaal, de kleur en de afwerking. Hierna worden uw keukendeuren besteld en bij u geleverd. Onze monteur komt op de afgesproken dag en tijdstip bij u thuis voor het vervangen van uw fronten. Ongeacht of u in Echt, Roermond, of Sittard woont. De keukenrenovatie realiseren onze monteurs meestal binnen één dag.

Waarom uw oude keuken renoveren?

De voordelen van renoveren:

  • Goedkoper dan een compleet nieuwe keuken
  • Kleine aanpassingen, groot resultaat
  • Minimale rotzooi of gedoe
  • Waardestijging van uw woning
  • Snel een groots resultaat: vaak binnen 1 dag gerealiseerd!

 

Een upgrade van uw keuken
Relatief kleine aanpassingen kunnen een groot verschil maken in uw keuken. Verhoog bijvoorbeeld het gemak door het installeren van een vaatwasmachine, of vervang uw kookplaat en ga van gas naar inductie. Ook wanneer er leidingen gelegd moeten worden, behoort dit tot de mogelijkheden.

Keukenrenovaties in Limburg

Een keukenrenovatie is een goedkoper alternatief voor het vervangen van uw keuken, waarbij u nog steeds het gevoel zult hebben dat u in een nieuwe keuken binnenstapt. Bij Paul Knip kunt u terecht voor advies, ontwerp en uiteraard de uitvoering van uw keukenrenovatie – groot of klein. Meer weten over de mogelijkheden? Kom langs in de showroom of stuur ons een bericht. Lees ook alvast de ervaringen van onze klanten.

Snel een nieuwe keuken tegen een geringe prijs? 

U kunt uw bestaande keuken aanpassen met een verbluffend resultaat en een verbazingwekkende snelheid. Anders dan bij de montage van een nieuwe keukenhoek die een paar dagen duurt, hebt u natuurlijk minder tijd nodig om tot een renovatie over te gaan. Alleen al omdat er minder getekend, uitgezocht en besteld moet worden. Eerst buigen we ons samen over uw wensen. Vervolgens komen we bij u thuis kijken en inmeten om hierna de juiste artikelen te bestellen. De keukenrenovatie realiseren onze monteurs meestal binnen één dag.