Luxe keukens

Is de keuken uw favoriete plek in huis? Kunt u genieten van uitgebreid koken en brengt u het liefst uren door aan uw bar of boven de pannen? Met een luxe keuken wordt koken een nog mooiere beleving. Bij Paul Knip Keukens vindt u keukens waaraan extra veel aandacht is besteed: met oog voor detail en gevoel voor stijl. Komt u binnenkort eens langs om onze luxe design keukens met en zonder kookeilanden bewonderen?

Daarom Paul Knip Keukens

Inspiratie Luxe keukens

keukentrends 2022, wood black,

Wood Black

Stokholm

Artis Wood

Chalet

Chalet

Artis Glas

witte keuken

Inline

Keukens met luxe afwerkingen en materialen

Een luxe keuken kan in elke stijl geleverd worden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een moderne of een landelijke stijl. Waar het vooral om draait, is de afwerking. Bij de afwerking van de keuken zorgen we ervoor dat echt alles klopt – tot in de puntjes. We gaan doorgaans voor duurzame materialen die lang meegaan en mooi blijven. Hierbij kunt u denken aan marmer, hoogwaardig hout of roestvrij staal. Zo zult u nog jaren plezier hebben van uw nieuwe luxe design keuken. Als u op zoek bent naar een zeer exclusieve keuken, dan is de Villeroy & Boch keukenlijn wellicht iets voor u. In Zuid-Nederland zijn wij exclusief dealer van deze bijzondere keuken.

Een luxe keuken op maat

Uiteraard helpen we u graag aan een keuken waarin het u aan niks ontbreekt. We denken ook graag mee over de juiste apparatuur. Wilt u de keuken van uw dromen laten ontwerpen en installeren? Onze adviseurs luisteren aandachtig naar uw wensen en geven u graag advies over het realiseren van uw luxe droomkeuken. Indien gewenst maken we uw wensen realiteit. We zorgen ervoor dat uw nieuwe luxe keuken volledig aansluit op uw wensen, dagelijkse leven en stijl! Ga dus vooral eens het gesprek aan met een van onze specialisten en vertel ons hoe uw droomkeuken eruit ziet. Ongeacht of u op zoek bent naar een T-keuken, rechte keuken of juist een parallelle keuken. Voordat u het weet hebben wij een uniek ontwerp voor u gemaakt dat gerealiseerd kan worden in uw woning.

Villeroy & Boch

Luxe design keukens

Bij Paul Knip Keukens is iedere keuken maatwerk. Iedere keuken is uniek omdat iedere klant andere wensen heeft. De één houdt van een strakke luxe keuken met kookeiland, terwijl de ander de voorkeur geeft aan een luxe keuken met een boeren uitstraling en vintage kastjes. Daarbij is er natuurlijk ook nog de keuze uit talrijke verschillende afwerkingen. Denk hierbij aan afwerkingen zoals keukengrepen, werkbladen, kleuren en materialen. Zo bieden wij een zeer breed scala aan keukenstijlen. Neem eens een kijkje op onze inspiratiepagina om te ontdekken welke stijlen van luxe design keukens u mooi vindt of kom eens langs in onze showroom! Wij helpen u graag om uw smaak te ontdekken en uw droomkeuken tot leven te brengen.

Luxe keukens met kookeiland

Tegenwoordig is het kookeiland bijna niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Heeft u voldoende plek in uw keuken voor een luxe kookeiland? Dan raden wij ten zeerste aan om er een te plaatsen. Een keukeneiland kan verschillende functies hebben. Ten eerste heeft u dankzij het eiland veel meer ruimte om te koken en bakken en om apparatuur en andere zaken neer te zetten. Daarnaast kan in een kookeiland veel opbergruimte worden geïntegreerd, waardoor u al uw pannen, servies en keukengereedschappen overzichtelijk kunt opbergen. Tot slot kan een kookeiland ook extra zitplekken vormen! Wilt u graag in de keuken een plek creëren waar u en uw partner in de ochtend gezellig een koffietje kunnen drinken en de krant kunnen lezen? Kies dan voor een luxe keuken met kookeiland die de mogelijkheid geeft om barkrukken toe te voegen of een kookeiland met ingebouwde zitjes te maken.

Praktische vragen bij een luxe keuken kopen

Als u een luxe keuken gaat kopen, heeft u natuurlijk ook veel praktische zaken. De keuken is immers een plek waar u veel tijd gaat doorbrengen, alleen of samen met uw gezin. Deze plek moet geschikt zijn om uitgebreid te koken en bakken, bezoek te verwelkomen met een kop koffie, in de ochtend een lekker ontbijtje te nuttigen, etc. De keuken moet daarom zowel multifunctioneel als praktisch zijn. Daarnaast is het natuurlijk fijn als de keuken met luxe afwerkingen ook gemakkelijk schoon te houden is en matcht met de rest van uw inrichting.

Er moet dus worden nagedacht over allerlei praktische zaken. U kunt bij ons terecht met al uw vragen omtrent keukens, zoals “Welke vloer past bij een houten keuken?”, “Wat zijn de voordelen en nadelen van een greeploze keuken?” of “Welk keukenapparatuur is het beste?” Wij geven u een deskundig advies zodat uw keuken niet alleen mooi, maar ook zeer praktisch wordt! Twijfel dus niet om ons te bellen of langs te komen in onze showroom!