Luxe keukens

Is de keuken uw favoriete plek in huis? Kunt u genieten van uitgebreid koken en brengt u uren door aan uw bar of boven de pannen? Met een luxe keuken wordt koken een nog mooiere beleving. Bij Paul Knip vindt u keukens waarbij extra veel aandacht is besteed: met oog voor detail en gevoel voor stijl.

Daarom Paul Knip Keukens

Inspiratie Luxe keukens

Fashion Wood

Cascada

Vanaf € 12.000,-

Colorado

Riva Glass

Monaco Basel

Monaco

De beste materialen en mooie afwerkingen

Een luxe keuken kan in elke stijl geleverd worden, waar het om draait, is de afwerking. Daarbij zorgen we ervoor dat echt alles klopt – tot in de puntjes. We gaan doorgaans voor duurzame materialen die lang meegaan en mooi blijven: marmer, hoogwaardig hout of roestvrij staal.

Wanneer u op zoek bent naar een zeer exclusieve keuken is de Villeroy & Boch keukenlijn wellicht iets voor u. Wij zijn exclusief dealer in Zuid-Nederland.

Een luxe keuken op maat

We gaan voor een keuken waarin het u aan niks ontbreekt. We denken ook graag mee over de juiste apparatuur. Wilt u de keuken van uw dromen laten ontwerpen en installeren? Onze adviseurs luisteren graag naar uw wensen en maken ze realiteit. Kom langs in onze showroom in Echt, of stel alvast uw vragen via email of telefoon.