Kunststof keukens

De keuken wordt steeds vaker gezien als het hart van het huis. Het is namelijk de plek om samen te komen, gezellig te eten, maar ook rustig aan het werk te gaan. Aangezien de keuken een woonkeuken is geworden, is het essentieel dat u kiest voor een keuken waar u lang van kunt genieten. En natuurlijk wilt het oog ook wat. Een kunststof keuken is de ideale oplossing voor u! Bij Paul Knip Keukens gaat ons team samen met u op zoek om uw persoonlijke wensen in vervulling te brengen. We hebben een oog voor detail, maar ook gevoel voor stijl, waardoor we u graag te woord staan. Kom gerust langs in onze showroom of maak alvast een afspraak voor deskundig advies.

Daarom Paul Knip Keukens

Inspiratie Kunststof keukens

Speed White

Vanaf € 6.900,-

keuken inclusief montage

Fashion

Vanaf € 4.500,-

witte keuken houten

Speed 259

Vanaf € 4.300,-

keukens stein, Structura Wood Glas,

Structura Wood Glas

duurzame keuken

Strucura Black Living

Tessina Pinie

De eeuwige keuken

Het komt in ontzettend veel keukens terug en dat zal nog wel jaren zo blijven: kunststof is een geliefd materiaal voor het vervaardigen van keukens in allerlei verschillende stijlen. Er is voor ieder wat wils, van modern en design tot industrieel – of compleet uw eigen stijl. Een keuken van kunststof is verkrijgbaar in alle soorten, stijlen, kleuren en modellen. Wij laten u graag de ontelbare mogelijkheden zien van kunststof keukens.

Ook als u een liefhebber bent van een landelijke of industriële stijl, dan kunt u kiezen voor kunststof keukens. In eerste instantie denkt u bij deze stijlen wellicht aan andere materialen; toch is kunststof juist ontzettend geschikt. De keuken is natuurlijk niet volledig gemaakt van kunststof. De basis bestaat namelijk uit spaanplaat en daaroverheen zit een laag kunststof.

Als we kunststof keukens zeggen…

Dan bedoelen we niet een keuken die volledig uit kunststof is vervaardigd. Er zijn verschillende soorten kunststof die we combineren zoals spaanplaten met een melamine toplaag, gelakt MDF of MDF met een acryl toplaag. Dankzij de veelzijdigheid van kunststof zijn er talloze afwerkingen en kleuren mogelijk – zelfs een houtlook met voelbare nerf. U kunt het zo gek niet bedenken of de stijl is te verwezenlijken door middel van kunststof. Juist doordat ontzettend veel mogelijk is met een kunststof keuken, is het goed om vooraf te bedenken welke richting u op wilt gaan. Bent u van de luxe matte keukens, of toch eerder voor de strakke moderne greeploze keukens. Paul Knip Keukens helpt u graag in dit proces.

De voordelen van kunststof keukens

Het draait natuurlijk niet alleen om uiterlijk. Naast het voordeel dat keuken van kunststof in allerlei stijlen te maken zijn, zijn ze ook:

  • Makkelijk schoon te maken
  • Hebben ze relatief weinig onderhoud nodig
  • Is kwalitatief kunststof kleurvast en krasbestendig
  • Kan het tegen een stootje

Meer weten over kunststof keukens? We adviseren u graag om langs te komen in onze showroom in Echt of om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een offerte.