Kunststof keukens

Het komt in ontzettend veel keukens terug, en dat zal nog wel jaren zo blijven: kunststof is een geliefd materiaal voor het vervaardigen van keukens in allerlei verschillende stijlen. Van modern en design tot industrieel – of compleet uw eigen stijl. Wij laten u graag de ontelbare mogelijkheden zien van kunststof in uw keuken.

Daarom Paul Knip Keukens

Inspiratie Kunststof keukens

Structuur Black

Speed White Wood

Laser

Vanaf € 5.900,-

Silvia Eiche

Speed 239

Vanaf € 3.900,-

keukenzaak geleen

Silvia Classic

Als we kunststof keukens zeggen…

Dan bedoelen we niet een keuken die volledig uit kunststof is vervaardigd. Er zijn verschillende soorten kunststof die we combineren, zoals spaanplaten met een melamine toplaag, gelakt MDF of MDF met een acryl toplaag. Dankzij de veelzijdigheid van kunststof zijn er talloze afwerkingen en kleuren mogelijk – zelfs een houtlook met voelbare nerf.

De voordelen van kunststof keukens

Het draait natuurlijk niet alleen om uiterlijk. Naast het voordeel dat kunststof keukens in allerlei stijlen te maken zijn, zijn ze ook makkelijk schoon te maken en hebben ze relatief weinig onderhoud nodig. Daarnaast is kwalitatief kunststof kleurvast en krasbestendig, en kan het tegen een stootje. Meer weten? We adviseren u graag: kom langs in onze showroom in Echt of neem contact op voor meer informatie of een offerte.