Kook eiland

Een keuken met kookeiland: een luxe waar veel mensen van dromen! Het is vaak het stralende middelpunt van de keuken. Een keukeneiland is niet alleen een aanvulling op de werkruimte, het zorgt ook voor sfeer en gezelligheid. Zo kunt u er barkrukken aan plaatsen waar uw gasten op zitten terwijl u culinaire hoogstandjes aan het maken bent. Veel mensen denken dat de ruimte waarin de keuken staat groot moet zijn om er een kook eiland in te plaatsen. Toch hoeft dat niet altijd. Met een slim design is dit namelijk ook in een iets kleinere ruimte te realiseren. Geef een exclusieve uitstraling aan uw keuken met een eiland waar niet alleen gekookt, maar ook geborreld en gegeten kan worden. Paul Knip Keukens adviseert u over de laatste trends en de mogelijkheden voor uw keuken. Bezoek onze showroom in Echt, Limburg, om meer inspiratie op te doen over een kookeiland!

Daarom Paul Knip Keukens

Inspiratie Kook eiland

Touch Wood

Vanaf € 11.000,-

Ceramic Grey II

Ceramic Grey II

keukenvloer

York

Denver

fashion

Fashion

Colorado Algave

Wat is een keukeneiland?

Een kookeiland is een vrijstaand stuk keukenmeubilair dat zich midden in een keuken bevindt. Het wordt vaak gebruikt om extra aanrechtruimte, opbergruimte en soms ook zitruimte te bieden. Een keuken met eiland kan voor elke stijl gecreëerd worden, door met passende materialen te werken. Met een keukeneiland heeft u immers de beschikking over een extra werkblad om nog uitgebreider te kunnen koken. Daarnaast biedt het een plek om te borrelen of eten. Zo wordt koken een gezellige, sociale activiteit en staat u niet de hele avond in uw eentje te koken. Een kook eiland wordt vaker in grotere ruimtes toegepast, maar is ook zeker mogelijk in kleinere ruimtes. Hierbij is het wel belangrijk om voldoende loopruimte te behouden en daar het design en formaat van het keukeneiland op aan te passen. Bij Paul Knip Keukens weten we alles over een keuken met kookeiland. Laat u daarom adviseren in onze showroom.

Keuken met kookeiland kopen

Het hebben van een kookeiland is een waardevolle toevoeging aan uw keuken. Dus, gun uzelf de luxe van een keuken met eiland en breng het plezier van koken naar een hoger niveau. Bij Paul Knip Keukens voorzien we u graag van een passend ontwerp – en natuurlijk de keuken zelf! Wij ontwerpen uw keukeneiland op maat en bieden een uitgebreid assortiment aan materialen, kleuren en werkbladen. Uw kookeiland wordt daarbij vakkundig geïnstalleerd. Zo hoeft u zich nergens druk over te maken en weet u zeker dat alles goed verloopt. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in onze showroom voor meer inspiratie. Hier kunt u allerlei keukenopstellingen bekijken en de verschillende materialen in het echt zien en voelen. Dat is wel zo fijn, omdat sommige materialen op de foto wellicht anders overkomen. We nemen graag de tijd om uw wensen met u door te nemen. Zien we u snel?