Kook eiland

Een keuken met kookeiland: een luxe waar veel mensen van dromen! Met een slim design is dit ook voor uw keuken te realiseren. Geef een exclusieve uitstraling aan uw keuken met een eiland waar niet alleen gekookt, maar ook geborreld en gegeten kan worden. Paul Knip Keukens adviseert u over de laatste trends en de mogelijkheden voor uw keuken. Bezoek onze showroom in Echt, Limburg, om meer inspiratie op te doen over eiland keukens!

Daarom Paul Knip Keukens

Inspiratie Kook eiland

Colorado

Touche Zand

Touche Zand

design keukens limburg

Riva Hout

moderne keuken

Gold Blue

Artis Wood

Cascada keuken

Cascada

Vanaf € 12.000,-

Wat is een keukeneiland?

Een eiland keuken kan voor elke stijl keuken gecreëerd worden, door met passende materialen een kookeiland en/of bargedeelte in het midden van de keuken te creëren. Met een eilandkeuken hebt u beschikking over een extra werkblad om nog uitgebreider te kunnen koken, maar ook extra plek om te borrelen of eten.

Eiland keuken kopen

Gunt u zichzelf de luxe van een eiland keuken, dan kookt u binnenkort de sterren van de hemel dankzij al dat extra werkblad. Bij Paul Knip Keukens voorzien we u graag van een passend ontwerp – en natuurlijk de keuken zelf! Wij ontwerpen uw eiland keuken op maat en bieden uitgebreide keuze in materialen, kleuren en werkbladen. Uw eiland keuken wordt vakkundig geïnstalleerd. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in de showroom in Echt voor meer inspiratie.