Zakelijke markt

Ook voor zakelijke projecten kunt u de expertise en het enthousiasme van het Paul Knip team inschakelen. Voor keukenprojecten in de zakelijke markt, klein- of grootschalig, bieden we voordelige en snel te plaatsen keukens.

Daarom Paul Knip Keukens

Inspiratie project keukens

elemets keuken

Elemets

Speed 239

Vanaf € 3.900,-

Keukens voor projectbouw

We hebben ruime ervaring met het werken met projectontwikkelaars en woningcorporaties. Seriematig keukens opleveren is voor ons geen enkel probleem. We leveren basiskeukens of op maat gemaakte keukens voor nieuwbouwprojecten, koop- of huurwoningen, appartementen of vrijstaande woningen. We gaan voor keukens en partnerschappen die een leven lang meegaan.

Leverancier en adviseur

We denken actief met u mee over hoe en wanneer we de keukens het beste kunnen opleveren, zodat de bouw vlekkeloos verloopt. We zijn daarbij zowel leverancier alsook adviseur. Daarbij houden we uiteraard rekening met strakke planningen en budgets – maar we laten het nooit ten koste gaan van de kwaliteit die u van ons mag verwachten.

Heeft u interesse in een projectkeuken voor huurwoningen, bedrijven of standaard woningen? Deze kunnen we indien gewenst zelfs binnen 10 dagen leveren.