Moderne keukens

Strak, minimalistisch en natuurlijk met de beste technische snufjes: een moderne keuken geeft een upgrade aan uw hele huis. Een design keuken is eigentijds en volledig aan uw smaak aan te passen. Gaat u voor strak wit, of combineert u toch liever met kleuren en hout? We geven u graag meer inspiratie in onze showroom in Echt, Limburg. Kom langs of maak een afspraak!

Daarom Paul Knip Keukens

Inspiratie Moderne keukens

keuken in 2 kleuren

Gent

laundry kitchen

keukens venlo, Ceramic Oaks

Ceramic Oaks

Easytouch Wood

Touche Zand

Touche Zand

keuken opstellingen, Mettacher

Mettacher

Wat zijn moderne keukens?

Voor moderne keukens zijn materialen als rvs, chroom en metaal populair. Er wordt veel gewerkt met kleuren als wit en zwart, maar ook een felle kleur zoals rood kan aan een design keuken een extra touch geven. Soms wordt er zelfs met een houtaccent gewerkt om een speels effect te creëren. Hoogglans is populair in moderne design keukens. Bij moderne keukens passen ook moderne apparaten, die van uw design keuken een waar kookpaleis maken.

Moderne keuken kopen

Paul Knip Keukens is altijd op de hoogte van de laatste trends en weet de beste designs te creëren voor uw moderne design keuken. Wij ontwerpen uw moderne keuken op maat en bieden uitgebreide keuze in materialen, kleuren en werkbladen. Uw design keuken wordt vakkundig geïnstalleerd. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in de showroom in Echt, Limburg, voor meer inspiratie! Kijk ook alvast onze andere keukenopstellingen