Industriële keukens

Een look voor uw keuken die laat zien dat u durft, is de industriële look. De laatste jaren zijn industriële keukens enorm populair, en het is makkelijk te begrijpen waarom. Ruimte en eenvoud staan centraal, waardoor het heerlijk kokkerellen is. Maar industriële keukens maken ook een stoere indruk, waardoor ze een echte eyecatcher in uw huis worden.

Daarom Paul Knip Keukens

Inspiratie Industriële keukens

Industriële keuken

Riva Beton

Inox

StoneArt

Vanaf € 7.500,-

Inox Hoek

Ruwe randjes, strakke afwerking

Wie aan industrieel denkt, denkt aan robuuste materialen. Roestvrij staal, metaal, maar ook prachtige houtsoorten: het liefst combineren we ze allemaal tot en we een keukenontwerp vinden dat echt bij u past. Ook wordt er veel gewerkt met beton, bijvoorbeeld voor een aanrechtblad. Industriële keukens ‘leven’ en worden alleen maar mooier door ze lekker veel te gebruiken.

Een unieke industriële keuken

Wij maken met alle liefde een ontwerp op maat voor uw keukenwensen. Van de indeling tot de ruimte tot details als grepen en de kraan: aan elk element wordt gedacht. En durf gerust ook kleur te bekennen: in het grijs, bruin en zwart dat zo typerend is voor industriële & moderne keukens, mag best een contrastkleur worden aangebracht. Inspiratie nodig of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact op of kom langs in onze showroom in Echt!