Hoekkeuken / L-keuken

Flexibel en veelzijdiger dan men zou denken: met een L-keuken creëert u gemakkelijk de keuken van uw dromen. In de L-opstelling ziet u een kortere en langere zijde die in een L-vorm op elkaar aansluiten met een hoekelement. U maakt optimaal gebruik van de ruimte en beweegt makkelijk in uw keuken, voor een geweldige kookervaring.

Daarom Paul Knip Keukens

Inspiratie Hoekkeuken / L-keuken

Paradiso

Touche Zand

Easy Touch

Chalet

Speed White

Vanaf € 6.900,-

keukenwinkel maastricht

Stone-Art

Veelzijdig en ruimtelijk

Een hoekkeuken past perfect in een ontwerp voor een open keuken, maar ook in een aparte ruimte biedt het de nodige voordelen: zo blijft er bijvoorbeeld plek over voor een mooie eettafel. Wilt u net dat beetje extra toevoegen aan uw keuken, bijvoorbeeld met een renovatie van uw keuken? Voeg dan een kookeiland of een mooie bar toe aan uw L-keuken. Ook een kleine L-keuken is mogelijk.

Ga voor een keukenopstelling die bij u en uw woning past

Of het nu gaat om een compleet nieuwe keuken of een renovatie: Bij Paul Knip kijken we altijd naar welke keuken het best aansluit op uw stijl, de ruimte en uw woonwensen. Zo geniet u zo lang mogelijk optimaal van uw keuken. Heeft u al een ontwerp in gedachten of mogen wij u verrassen? Vraag een offerte of meer informatie aan of kom langs in onze showroom in Echt!