Hoekkeuken / L-keuken

Flexibel en veelzijdiger dan men zou denken: met een L-keuken creëert u gemakkelijk de keuken van uw dromen. In de L-opstelling ziet u een kortere en langere zijde die in een L-vorm op elkaar aansluiten met een hoekelement. U maakt optimaal gebruik van de ruimte en beweegt makkelijk in uw keuken, voor een geweldige kookervaring.

Daarom Paul Knip Keukens

Inspiratie Hoekkeuken / L-keuken

Paradiso

U keuken

Easytouch Gray

Monaco Basel

Denver

keukens susteren

Dienna Xtreme

keukenvloer

York

Veelzijdig en ruimtelijk

Een hoekkeuken past perfect in een ontwerp voor een open keuken, maar ook in een aparte ruimte biedt het de nodige voordelen: zo blijft er bijvoorbeeld plek over voor een mooie eettafel. Wilt u net dat beetje extra toevoegen aan uw keuken, bijvoorbeeld met een renovatie van uw keuken? Voeg dan een kookeiland of een mooie bar toe aan uw L-keuken. Ook een kleine L-keuken is mogelijk.

Ga voor een keukenopstelling die bij u en uw woning past

Of het nu gaat om een compleet nieuwe keuken of een renovatie: Bij Paul Knip kijken we altijd naar welke keuken het best aansluit op uw stijl, de ruimte en uw woonwensen. Zo geniet u zo lang mogelijk optimaal van uw keuken. Heeft u al een ontwerp in gedachten of mogen wij u verrassen? Vraag een offerte of meer informatie aan of kom langs in onze showroom in Echt!