Hoekkeuken

De hoekkeuken stijgt steeds meer in populariteit. Dat is niet zomaar. Dit type keuken is namelijk veelzijdiger dan men zou denken. Met een hoek keuken creëert u gemakkelijk de keuken van uw dromen. Door de opstelling maakt u optimaal gebruik van de ruimte én beweegt u makkelijk rond. Hoekkeukens zorgen dus voor een geweldige kookervaring. Wekt dit uw interesse? Lees dan vooral verder voor meer over de veelzijdigheid en voordelen van hoek keukens. 

Daarom Paul Knip Keukens

Inspiratie Hoekkeuken

Monaco Basel

hoek keuken

Nordic

Vanaf € 7.250,-

Paradiso

Fashion Wood

witte keuken zwart blad,

Siluet 50

keuken inclusief montage

Fashion

Vanaf € 4.500,-

De veelzijdigheid van hoekkeukens 

Bij het kiezen van een hoekkeuken zijn de mogelijkheden enorm uiteenlopend. Uw droomkeuken is dus zeker te realiseren met de veelzijdigheid van hoek keukens. Zo past deze perfect in een ontwerp voor een open keuken, maar ook een aparte ruimte. Het voornaamste voordeel van hoekkeukens is de vele ruimte die ze bieden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een L-keuken met een mooie kastenwand. Hierbij maakt u maximaal gebruik van de ruimte én heeft u voldoende opbergruimte. Wilt u liever meer van de keuken tonen? Ook dat is mogelijk bij Paul Knip Keukens. Wat dacht u van bovenkastjes om meer ruimte over te houden? Zo lijkt uw keuken op het oog groter.  

Optimaal gebruikmaken van ruimte is dus een groot voordeel van een hoekkeuken. Door het gebruik van ingebouwde kasten en apparatuur heeft u voldoende werkbladruimte over om heerlijk aan de slag te gaan. Bovendien strekt het werkblad van hoek keukens zich uit in twee richtingen, waardoor het veel ruimte biedt voor uw keukenactiviteiten. Wilt u nog een extra touch geven aan uw hoek keuken? Overweeg dan een kookeiland of de toevoeging van een mooie bar.  Deze extra touch is zowel voor kleine als grotere keukens mogelijk. Zo’n hoek keuken met bar is ideaal om gezellig met familie en vrienden aan te borrelen. Er zijn dus enorm veel mogelijkheden wanneer u voor dit type kiest. In het hart van het huis samenkomen wanneer er wordt gekookt zorgt voor absolute gezelligheid. Gaat u voor meer knusheid en sfeer in huis? Dan bent u met hoekkeukens op de juiste plek! 

Kies een hoek keuken met stijlvol design 

Met de veelzijdigheid van een hoekkeuken zijn er talloze stijlvolle ontwerpen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een moderne hoek keuken.  Deze keuze is ideaal als u van een strak maar gezellig ontwerp houdt. Hoekkeukens met een modern design kenmerken zich voornamelijk door een hoogglans afwerking. Deze afwerking laat de ruimte nog groter lijken dan het al is. Een win-win situatie dus! Wilt u meer een gezellig geheel terugzien? Ook dat is mogelijk. Met onze landelijke hoek keuken opties zorgt u voor een gezellig geheel. De stijl van de landelijke keuken kenmerkt zich door de warme kleuren en natuurlijke materialen. Als hoekkeuken zorgt dit voor een knusse sfeer in huis.  

Ook zijn er op zowel het gebied van kleuren als materialen eindeloze mogelijkheden. Houdt u van een open en lichte ruimte? Dan is een witte hoek keuken een ideale keuze voor u. Echter kunt u ook de keuze maken voor een zwarte variant om direct de aandacht te vangen en meer contrast te creëren. Bent u meer op zoek naar een middenweg? Kies dan voor een grijze variant.  

Bent u er nog niet over uit en wilt u graag inspiratie of advies? Aarzel niet en neem contact met ons op om uw keuken het hart van uw huis te maken!