Villeroy & Boch keuken

Een gevestigde naam, nu ook voor in uw keuken. Elegant, charmant en modern – Villeroy & Boch is tijdloos, en staat dan ook garant voor een keuken waar u jarenlang van gaat genieten. De hoogwaardige materialen zien er niet alleen top uit, maar bieden ook volop slimme functionaliteiten voor wie echt van kokkerellen houdt.

Daarom Paul Knip Keukens

Inspiratie Villeroy & Boch keuken

keukenrenovatie sittard

Varnished Wood II

Ceramic Grey II

Ceramic Grey II

Ceramic Grey

vloer houten keuken, Ceramic Calatorao

Ceramic Calatorao

keukenopstellingen, Oak Wood

Oak Wood

Marble Ceramics

Marble Ceramics

De mooiste materialen voor een moderne keuken

Met luxe en duurzame materialen voor uw werkblad voelt koken elke keer alsof u een feestmaal bereidt. U kunt kiezen voor prachtig hout dat door de jaren heen steeds meer uniek voor uw keuken wordt. Of ga voor keramiek, met de slimme FENIX NTM® techniek die vingerafdrukken tegengaat, minder licht reflecteert en krasbestendig is.

Keramische spoelbakken

Villeroy & Boch levert keramische spoelbakken die stoot- en krasvast, hitte- en koudebestendig zijn. Handig tijdens het koken, zodat u volledig uw gang kunt gaan.

Paul Knip: uw leverancier voor Villeroy & Boch keukens

Bent u een groot fan van de stijl van Villeroy & Boch en ziet u zichzelf daar wel elke ochtend uw koffie in bereiden? Dan maken wij die wens graag werkelijkheid. Maak een afspraak in de showroom om de mogelijkheden te ontdekken.