Greeploze keukens

Voor wie houdt van minimalistische keukens zijn greeploze keukenkasten de ideale uitkomst. Deze hebben een design dat uw keuken een strakke, rustige uitstraling geeft en de ruimte groter doet aanvoelen. Greeploze keukenkasten passen goed bij diverse soorten keukens, maar vooral bij moderne keukens, kleine keukens en designkeukens. Kom langs in onze showroom om te zien en ervaren of een greeploze keuken iets voor u is.

Daarom Paul Knip Keukens

Inspiratie Greeploze keukens

kwaliteit keukens

Focus

Vanaf € 7.900,-

keukenopstellingen, Oak Wood

Oak Wood

witte keuken

Inline

keukenzaak geleen

Silvia Classic

keukens heerlen, Artis High, keukens elsloo

Artis High

witte keuken

Fogra

Inspiratie voor uw greeploze keuken

Wilt u graag inspiratie opdoen voor uw ideale keuken met greeploze kasten en lades? Bekijk dan eens onze inspiratiepagina of kom langs in onze showroom. Hier vindt u diverse soorten greeploze keukens. Denk bijvoorbeeld aan greeploze keukens mét kookeiland, zonder kookeiland, in het zwart, in het wit, met kleur, glanzend, mat, in hout, metaal, enzovoorts. Door ons grote aanbod aan keukens te bekijken, krijgt u een beter idee van wat u wel en niet mooi vindt en wat er eventueel zou passen bij uw keuken. Greeploze kasten en lades kunt u altijd achteraf nog van handgrepen voorzien, als uw smaak en stijl in de toekomst zou veranderen.

Het gemak van een keuken met greeploze kasten

Dankzij de ontwikkeling van talloze technieken is het tegenwoordig mogelijk om keukens greeploos te maken. Het grote voordeel van keukens met greeploze lades en kasten is dat ze heel makkelijk in gebruik zijn. Zo kunt u ten eerste gemakkelijk bij al uw pannen, keukenapparatuur, servies en etenswaren die in de kastjes liggen. U hoeft namelijk niet meer te reiken naar de handgreep of knop.

Dankzij het eenvoudige push-to-open systeem kunt u elke kastlade of kastdeur met slechts een simpele duw openen. Ook het sluiten gaat snel, makkelijk en geruisloos via een duw op de deur/lade. Naast greeploze keukens met het duwsysteem bestaan er ook nog greeploze keukens waarvan de lades een greeplijst of een smalle opening hebben.

Wat ook erg handig is aan greeploze keukens, is dat ze makkelijk zijn schoon te maken. U hoeft bij het schoonvegen van de kastjes en deuren niet meer om een handgreep heen te poetsen. Er is slechts één groot oppervlak dat u gemakkelijk in een keer kunt schoonmaken.

Greeploze keukenkasten zorgen voor een rustige look

Wilt u een keuken op maat laten ontwerpen en gaat uw voorkeur uit naar een minimalistische en strakke keuken? Dan raden wij u aan om de keuken greeploos te maken. Greeploze keukenkasten en -lades passen perfect bij de look van een moderne, strakke keuken.

Keukengrepen leiden vaak alleen maar af van het prachtige design of materiaal van uw keuken. Heeft u bijvoorbeeld marmeren of houten keukenkastjes? U heeft dan helemaal geen extra versieringen zoals gouden handgrepen meer nodig! Het mooiste is om het materiaal van nature te laten stralen, zonder veel poespas.

Greeploze keukenkasten zorgen er bovendien voor dat uw keuken veel ruimer en cleaner oogt. Te veel details laten uw keuken juist rommeliger en kleiner lijken, terwijl het met greeploze kasten juist lijkt alsof uw keuken veel groter is.

Diverse greeploze keukens

Onze greeploze keukens zijn verkrijgbaar in allerlei maten, kleuren en opstellingen. U hoeft dus niet voor een saaie, rechte kunststof keuken te gaan. U kunt bijvoorbeeld ook voor een houtlook gaan of spelen met verschillende soorten materialen. Kom de verschillende mogelijkheden bekijken in onze showroom of vraag gelijk een offerte aan.

Een greeploze keuken met kookeiland

Wilt u graag een greeploze keuken met een kookeiland? Ook dat is mogelijk! Wij snappen wel dat u zo’n prachtig groot eiland in uw keuken wilt hebben. Een eiland zorgt ervoor dat u veel meer berg- en werkruimte in de keuken creëert. Bovendien kan een eiland ook worden gebruikt als een plek om een drankje te doen of een ontbijt te nuttigen. Wilt u graag zo’n fijne extra zitplek creëren in uw keuken? Kies dan voor een eiland dat ruimte biedt voor barkrukken.

Greeploze keuken kopen

Bent u geïnteresseerd in een van de greeploze keukens die u op de website gezien heeft, maar zou u hier graag nog iets aan willen aanpassen? Of heeft u nog vragen over onze greeploze keukens? Neem dan contact op met onze specialisten of kom (op afspraak) langs in onze showroom. Wij geven u graag een persoonlijk advies over uw ideale keuken zonder grepen. Zo kunnen wij uw keuken samen omtoveren tot uw greeploze droomkeuken.