Greeploze keukens

Voor wie houdt van minimalistische keukens zijn greeploze keukens de ideale uitkomst. Met een strak design en grote oppervlakken creëren we een ruimtelijk gevoel in uw keuken. Greeploze keukenkasten en -lades passen perfect binnen industriële keukens en designkeukens.

Daarom Paul Knip Keukens

Inspiratie Greeploze keukens

Ceramic Grey II

Messing-Denver

Inox

keukentrends 2022

Wood Black

Artis Glas

Easytouch Beige

Het gemak van greeploos

Dankzij de ontwikkeling van talloze technieken, wordt het steeds makkelijker om greeploze lades of kasten te maken. U kunt uiteraard overal gemakkelijk bij, zonder gedoe: met een push-to-open systeem, opent u elke kastlade met slechts een tik, en ze sluiten ook snel en geruisloos. U kunt ook kiezen voor lades met greeplijsten of een smalle opening.

Een rustige look

Wilt u een keuken op maat laten ontwerpen en bent u een fan van minimalisme en strakke keukens? Dan adviseren we u graag over keukenkasten zonder grepen. Deze zijn in allerlei materialen en kleuren te verkrijgen. Denk niet alleen aan kunststof: u kunt ook voor een houtlook gaan of spelen met verschillende materialen. Kom de mogelijkheden bekijken in onze showroom of vraag meteen een offerte aan.