Parallel keuken

Bij smalle ruimtes waarin toch veel werkoppervlak gewenst is, adviseren we vaak een parallelkeuken. Hierbij staan twee losse, rechte keukenelementen parallel tegenover elkaar. Dat betekent lekker veel opbergruimte en werkblad. Daartussen moet er voldoende ruimte zijn om te bewegen, maar ook niet te veel: men wil wel snel kunnen schakelen zonder te veel te hoeven lopen.

Een ideale keukenopstelling voor kleine keukens!

Daarom Paul Knip Keukens

Inspiratie Parallel keuken

Denver

vloer houten keuken, Ceramic Calatorao

Ceramic Calatorao

keukenvloer

York

Silvia Wood Castell

Artis Wood

Senna Xtreme Wood

Keukens in parallelopstelling

Parallel keukens kunnen in elke gewenste stijl ontworpen en geleverd worden. Met greeploze keukenkasten gaat u voor optimaal gemak en een ruimtelijk gevoel. Maar u kunt ook gaan voor een klassieke look, voor een knus gevoel. Wij adviseren u graag over het effect van verschillende kleuren en materialen.

Meer weten over de verschillende soorten keukenopstellingen?

Of het nu gaat om een compleet nieuwe keuken of een renovatie: Bij Paul Knip kijken we altijd naar welke keuken het best aansluit op uw stijl, de ruimte en uw woonwensen. Zo geniet u zo lang mogelijk optimaal van uw keuken. Heeft u al een ontwerp in gedachten of mogen wij u verrassen? Vraag een offerte of meer informatie aan of kom langs in onze showroom in Echt!