Klassieke keuken

Met een klassieke keuken zit u altijd goed. Sfeer staat centraal, net als gemak en een aantal prachtige details. We gaan dan wel terug in de tijd qua stijl, maar houden tegelijkertijd vast aan de technieken van vandaag de dag.

De klassieke stijl voelt huiselijk, warm en nostalgisch: heerlijk om in te koken en samen te komen. Materialen zoals hout en steen brengen de klassieke elementen het mooist naar voren.

Daarom Paul Knip Keukens

Inspiratie Klassieke keuken

varnished wood

Varnished Wood

maatwerk keukens limburg, Windsor,

Windsor

style

Style

wit

Nordic

Lucca

Lucca

Vanaf € 8.750,-

houten keuken met zwart blad

Finka

Klassieke keukens met een twist

Een keuken met een klassieke of landelijke stijl is alles behalve saai of ouderwets. We nemen de mooiste elementen van traditionele keukens over en steken deze in een modern jasje.

Daarbij vullen we de keuken aan met apparatuur van de hoogste kwaliteit, echter wel met een klassieke look, om perfect in de keuken te passen. Zo wordt koken in uw nieuwe keuken een heerlijke bezigheid, in een prachtige omgeving.

Maatwerk klassieke keukens

Wanneer wij denken aan klassiek, denken we absoluut niet aan kil of koud. In klassiek kunt u perfect uw eigen stijl kwijt, door te kiezen voor bijzondere elementen die uw keuken tot leven brengen. Denk aan gedetailleerde grepen, een chique kraan of prachtig afgewerkte keukenfronten. Benieuwd naar hoe een klassieke keuken modern woongemak geeft? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte, of bezoek onze showroom in Echt!