Renoveer uw oude keuken

Uw keuken is nog niet aan vervanging toe, maar niet meer uw smaak: eikenhouten fronten, een uittrekbare afzuigkap en verouderde apparatuur. De keuken is nog helemaal in orde en u vindt het zonde om deze te vervangen voor een nieuwe keuken. Dan is een keukenrenovatie dé oplossing! De mogelijkheden zijn eindeloos. Gemakkelijk, snel en voordelig een nieuwe look voor uw keuken? Paul Knip Keukens levert kwaliteit, ook voor de kleinste klussen.

Mogelijkheden voor het renoveren van uw keuken:

U kunt een keukenrenovatie zo gek maken als u zelf wilt, maar zelfs met kleine aanpassingen kunt u een groots resultaat behalen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Nieuw aanrechtblad in uw bestaande keuken
  • Keukendeuren renoveren met nieuwe fronten
  • Uw bestaande keuken voorzien van nieuwe apparatuur, of gedeeltelijk nieuwe apparatuur
  • Bestaande keukenopstelling uitbreiden met nieuwe apparatuur
  • Renovatie van keukenkasten met nieuwe kasten/lades

Nieuwe fronten of lades plaatsen: voor onze monteurs is dit een eenvoudige klus. Er hoeft niet bij u thuis gebroken of gezaagd te worden. Samen met Paul maakt u een keus voor het materiaal, de kleur en de afwerking. Hierna worden uw keukendeuren besteld en bij u geleverd. Onze monteur komt op de afgesproken dag en tijdstip bij u thuis voor het vervangen van uw fronten. De keukenrenovatie realiseren onze monteurs meestal binnen één dag.

Waarom uw oude keuken renoveren?

De voordelen van renoveren:

  • Goedkoper dan een compleet nieuwe keuken
  • Kleine aanpassingen, groot resultaat
  • Minimale rotzooi of gedoe
  • Waardestijging van uw woning
  • Snel een groots resultaat: vaak binnen 1 dag gerealiseerd!

Een upgrade van uw keuken
Relatief kleine aanpassingen kunnen een groot verschil maken in uw keuken. Verhoog bijvoorbeeld het gemak door het installeren van een vaatwasmachine, of vervang uw kookplaat en ga van gas naar inductie. Ook wanneer er leidingen gelegd moeten worden, behoort dit tot de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Snel een nieuwe look voor uw keuken tegen een geringe prijs? De vakmannen van Paul Knip gaan graag voor u aan de slag. We komen graag bij u langs vanuit in heel Nederland of België om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact op voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Vervangen van keukendeuren

Een van de meest simpele mogelijkheden om uw bestaande keuken te renoveren, is de renovatie van keukendeuren. Nieuwe fronten in zorgt direct voor een andere uitstraling. Voor onze monteurs is het een betrekkelijk eenvoudige klus om uw kastdeuren te vervangen. Er hoeft niet bij u thuis gebroken of gezaagd te worden. Samen met Paul maakt u een keus voor het materiaal, de kleur en de afwerking. Hierna worden uw keukendeuren besteld en bij u geleverd. Onze monteur komt op de afgesproken dag en tijdstip bij u thuis voor het vervangen van uw fronten.

Vervangen van keukenkasten

Uw keukendeuren renoveren, maar uw kasten zijn verouderd? Misschien wel overstappen op lades? Of smalle keukenkastjes vervangen door een brede ladekast?

Dan is een renovatie van keukenkasten ook een goede optie. Tijdens een vrijblijvend gesprek brengen we uw wensen in kaart en kijken we wat de mogelijkheden zijn met uw oude keukenopstelling.  Wanneer uw keuken niet over al te afwijkende maten beschikt, zijn er veel mogelijkheden voor renovatie van uw keuken.

Vervangen van apparatuur

U heeft momenteel geen vaatwasmachine in uw bestaande keuken. Paul Knip kan deze voor u plaatsen en aansluiten. Ook wanneer er leidingen gelegd moeten worden behoord dit tot de mogelijkheden. 

U kookt nu op gas maar wenst toch liever op een inductie kookplaat te koken. Ook dit kunnen wij voor u realiseren van plaatsing tot en met een nieuwe groep maken in de meterkast. 

Snel een nieuwe keuken tegen een geringe prijs? 

U kunt uw bestaande keuken aanpassen met een verbluffend resultaat en een verbazingwekkende snelheid. Anders dan bij de montage van een nieuwe keukenhoek die een paar dagen duurt, hebt u natuurlijk minder tijd nodig om tot een renovatie over te gaan. Alleen al omdat er minder getekend, uitgezocht en besteld moet worden. Eerst buigen we ons samen over uw wensen. Vervolgens komen we bij u thuis kijken en inmeten om hierna de juiste artikelen te bestellen. De keukenrenovatie realiseren onze monteurs meestal binnen één dag.