Moderne keukens Limburg

Strakke lijnen, rustige kleuren, veel opbergmogelijkheden, luxe apparaten en misschien wel een groot kookeiland met een glanzend werkblad. Droomt u ook van een moderne keuken? Dan bent u bij Paul Knip Keukens aan het juiste adres! Wij verzorgen namelijk al meer dan 25 jaar allerlei soorten moderne keukens in Limburg. Hierbij vinden we het belangrijk dat iedere moderne keuken volledig aansluit op de wensen en de stijl van de klant. Daarom hebben we in onze showroom in Echt (Limburg) een grote verscheidenheid aan moderne keukens in ons aanbod. Zo zit er voor iedereen wel een ideale keukenstijl bij. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij altijd nog een keuken op maat maken! Wilt u graag een ander werkblad, andere hendels, of een ander kleurtje? Geef al uw wensen door en wij ontwerpen de ideale moderne keuken voor uw woning in Limburg!

Daarom Paul Knip Keukens

Verschillende stijlen moderne keukens Limburg

Voor moderne keukens in Limburg gebruiken wij vooral moderne materialen zoals metaal, rvs en chroom. Maar ook natuurlijke materialen zoals hout kunnen een mooie basis vormen voor uw moderne keuken. Hout geeft uw keuken net wat meer authenticiteit en zorgt voor een sfeervolle uitstraling. Maar uiteraard kunnen we de moderne keuken Limburg volledig aanpassen op uw voorkeuren. Zo kunt u ook zelf de keukenopstelling kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke L-keuken of hoekkeuken. Dit zijn zeer praktische keukenopstellingen die de ruimte goed benutten en waarbij u gemakkelijk en snel alles bij de hand heeft. Er is ook meer dan genoeg plek om al uw keukenapparatuur, pannen, borden enzovoorts op te bergen. Maar u zou ook kunnen kiezen voor een U-keuken. Deze bestaat uit drie zijdes, één lange zijde en twee wat kortere. Ook deze keukenopstelling biedt veel opbergmogelijkheden. Voor nog meer opbergruimte kunt u ervoor kiezen om nog extra keukenkastjes aan de muur te hangen. Ook zeer populair bij onze moderne keukens in Limburg is het kookeiland!

Ga voor een kookeiland

Een kookeiland is tegenwoordig zeer geliefd en het is wel te snappen waarom. Met een kookeiland voegt u extra werkruimte, zitruimte en een bepaalde luxe toe aan uw moderne keuken in Limburg. Daarnaast zorgen keukenopstellingen met een kookeiland voor een ruimtelijk en gezellig effect. Met een kookeiland maakt u van uw keuken een fijne ontmoetingsplek voor het hele gezin. Ook kunt u gezellig vrienden uitnodigen tijdens het koken. Terwijl u een heerlijke maaltijd bereidt, kan uw gezelschap lekker aan het barretje van het kookeiland zitten met een wijntje. Wel zo gezellig en praktisch! Voor moderne keukens wordt er meestal gekozen voor een zwart, wit of grijs kookeiland. Dit zorgt voor een strakke, minimalistische look. Deze kleuren kunnen bovendien mooi gecombineerd worden met een stenen werkblad of gekleurde keukendetails. Voor meer ideeën over uw perfecte moderne keuken mét kookeiland, zie onze inspiratie-pagina.

Inspiratie Moderne keukens Limburg

Monaco Basel

landelijke keukens limburg

Monaco Grey

keukenrenovatie roermond

Fenix

Monaco

Cascade

Vanaf € 8.000,-

Artis Gold

Vanaf € 11.500,-

Totaalconcept voor uw moderne keuken Limburg

Bij Paul Knip Keukens kunnen we u voorzien van een totaalconcept als het gaat om uw nieuwe moderne keuken. Dit wil zeggen dat wij betrokken zijn bij het hele proces – vanaf het ontwerp tot aan de montage van het laatste keukenkastje. We willen u namelijk zoveel mogelijk ontzorgen. Dus laat ook het vervoer en de montage van uw nieuwe moderne keuken Limburg maar aan ons over! Ons deskundige team heeft jarenlange ervaring met de montage van keukens en weet ook moderne keukens in Limburg binnen de kortste tijd zorgvuldig te installeren. Daarnaast kunnen wij eventueel de hulp inschakelen van onze betrouwbare tegelzetters, stukadoors en partners voor gas, water en elektra om alles in een keer goed te regelen. Het enige wat u hoeft te doen is ons te informeren over uw wensen en voorkeuren en naderhand te genieten van uw nieuwe moderne keuken in Limburg! Wij regelen graag alles tot in de puntjes. Neem vooral even contact met ons op als u geïnteresseerd bent in deze totaaloplossing waarbij u lekker achterover kunt leunen.

Paul Knip Keukens verzorgt in Limburg de mooiste moderne keukens

We hebben al honderden mensen blij gemaakt in Limburg met moderne keukens. Wordt u de volgende? Wij ontwerpen, leveren én monteren graag uw ideale droomkeuken. Of dit nu gaat om een strakke en moderne keuken of toch liever een keuken in een andere stijl. Naast moderne keukens en maatwerk keukens hebben wij namelijk ook een uitgebreid aanbod aan klassieke keukens, boeren keukens, designkeukens, industriële keukens enzovoorts. Voor elke keuken maken wij uitsluitend gebruik van de beste materialen en producten. Kwaliteit staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Net als persoonlijke service! Dus heeft u nog vragen, opmerkingen of kunt u inspiratie gebruiken? Kom dan eens langs in onze showroom in Echt of neem contact met ons op! Wij staan klaar om u verder te helpen en uw droomkeuken te realiseren.