Maatwerk keukens Limburg

Heeft u uw droomkeuken al helemaal tot in de puntjes uitgedacht, maar bent u deze nog niet in een winkel of online tegengekomen? Of merkt u tijdens het interieurshoppen dat u steeds maar bepaalde onderdelen van een keuken mooi vindt? Geen zorgen! Wij kunnen de ideale keuken voor u samenstellen. Wij verzorgen namelijk de mooiste maatwerk keukens binnen Limburg. U hoeft alleen maar uw wensen en voorkeuren door te geven en wij ontwerpen én installeren uw ideale keuken. We houden hierbij uiteraard niet alleen rekening met uw stijlvoorkeuren, maar ook met praktische zaken en de laatste keukentrends. Onze specialisten van Paul Knip Keukens hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het creëren van Limburgse maatwerk keukens. Dus licht ons snel in over uw ideeën, zodat onze vakmannen voor u aan de slag kunnen gaan.

Daarom Paul Knip Keukens

Hoe creëren wij uw ideale maatwerk keuken?

Bij Paul Knip Keukens kunt u het zo origineel maken als u zelf wilt, aangezien wij alle wensen en details meenemen in uw keukenontwerp. Wij willen er namelijk voor zorgen dat u een keuken krijgt die ook echt bij u past. Een keuken die uw persoonlijkheid uitstraalt. Een keuken waar u nog heel lang plezier van zult hebben. Daarom luisteren we aandachtig naar wat u graag terugziet in uw keuken, welke kleuren(combinaties) u mooi vindt en welke materialen u het meeste aanspreken. Maar ook houden we rekening met uw specifieke gezinssituatie en de mogelijkheden binnen uw huis. Alleen op deze manier gaat uw nieuwe keuken echt aanvoelen als uw ideale keuken. Uiteraard geven we ook het nodige of gewenste advies om uw keuken zo mooi en praktisch mogelijk te maken. Zodra we alle wensen en verwachtingen hebben besproken, gaan wij aan de slag om een op maat gemaakt plan en ontwerp voor u te maken. Binnen de kortste tijd wordt dit ontwerp verwezenlijkt in uw woning! Onze vakmensen installeren uw maatwerk keuken in Limburg met alle zorg en aandacht. U hoeft vervolgens alleen nog maar te genieten van uw nieuwe keuken.

Verschillende soorten maatwerk keukens in Limburg

Droomt u van een moderne keuken met een kookeiland waar u gezellig aan kunt koken én borrelen? Of misschien wel van een U-vormige boeren keuken in een mooie zachte tint? Het is allemaal mogelijk bij Paul Knip Keukens. Wij hebben namelijk een zeer uitgebreid aanbod als het gaat om maatwerk keukens in Limburg. Voor inspiratie kunt u langskomen in onze showroom in Echt. Wij snappen dat het moeilijk is om een keuze te maken tussen al deze opties en we geven u daarom graag onze eerlijke mening en advies. Zo kunnen we u meer vertellen over de voor- en nadelen van een bepaalde keukenopstelling. Neem als voorbeeld de U-keuken. Deze opstelling biedt enorm veel werkruimte, waardoor het gemakkelijker en leuker wordt om te koken. Ook biedt deze keukenopstelling veel opbergruimte en is alles makkelijk te bereiken. Ideaal dus als u houdt van uitgebreid koken. Vraag ons gerust om meer advies, bijvoorbeeld als u twijfelt over verschillende soorten keukenopstellingen.

Inspiratie Maatwerk keukens Limburg

Artis

Artis

Vanaf € 7.850,-

keukens susteren

Dienna Xtreme

witte keuken zwart blad,

Siluet 50

Luxe keuken

Silvia Beton

keukenopstellingen, Oak Wood

Oak Wood

Flash

Moderne keuken of toch liever een landelijke keuken?

Tijdens de realisatie van onze maatwerk keukens in Limburg hebben wij gemerkt dat er twee keukenstijlen erg geliefd zijn, namelijk de moderne en de landelijke keuken. Deze stijlen zijn zeer verschillend, maar zijn beide mooi op hun eigen manier. Bij de moderne Limburg maatwerk keukens werken wij vooral met materialen als metaal, rvs en chroom. Bij een moderne keuken hoort ook vaak een kookeiland, een open indeling en de nieuwste snufjes op het gebied van koken. Onze moderne keukens zijn volledig naar eigen stijl aan te passen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten werkbladen, kranen, kastjes, deurknoppen en kleuren. Dit geldt uiteraard ook voor onze landelijke keukens. Voor keukens in een landelijke stijl maken wij meer gebruik van natuurlijke materialen zoals steen en hout en warme accenten. Een landelijke keuken voelt daardoor heel gezellig en een beetje nostalgisch aan. Wilt u graag wat inspiratie voor uw op maat gemaakte landelijke keuken? Neem dan een kijkje op onze inspiratie-pagina.

Paul Knip Keukens verzorgt de beste Limburg maatwerk keukens

Voor de beste Limburgse maatwerk keukens moet u bij Paul Knip Keukens zijn. Wij hebben al veel klanten blij mogen maken met hun droomkeuken. Onze klanten zijn vooral enthousiast over onze services omdat wij deskundig advies aanbieden en voor iedere klant een speciaal ontwerp maken. Dit ontwerp is volledig afgestemd op de wensen van de klant, op de afmetingen van de woning, maar ook op de details. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedere klant 100% tevreden is over zijn of haar nieuwe keuken. Daarom helpen we u bijvoorbeeld ook verder met het kiezen van een geschikte keukenvloer. Bovendien gebruiken wij ook alleen maar de beste materialen en producten voor onze Limburgse maatwerk keukens. U mag dus de allerbeste kwaliteit verwachten van Paul Knip Keukens. Wacht niet langer en neem contact op met Paul Knip om een afspraak te maken!