Maatwerk keuken

Uw droomkeuken ligt binnen handbereik! Bij Paul Knip Keukens in Echt kunt u namelijk een keuken geheel naar eigen wensen samenstellen. Een echte maatwerk keuken van de hoogste kwaliteit. Tot in het kleinste detail realiseren wij uw maatwerk keuken, zodat u volledig versteld zult staan van het resultaat. Want dat is ons streven: wij zijn pas tevreden wanneer u ook volledig tevreden bent. Wij zijn van mening dat een keuken altijd maatwerk zou moeten zijn. Wanneer u kiest voor een standaard keuken, dan zult u zien dat niet alles precies past. Geen enkele keuken is namelijk standaard en geen enkele ruimte is hetzelfde. Wanneer u kiest voor een maatwerk keuken, dan kiest u voor een keuken die geheel is aangepast aan de ruimte waar deze komt te staan. Denk eens aan alle mogelijkheden die dat met zich meebrengt! U hoeft zich ook niet te houden aan de huidige keukenindeling. Wij kijken graag met u mee en vertellen u meer over de vele mogelijkheden die u heeft.

Heeft u nu een L-keuken? Misschien past er ook wel een U-keuken in de ruimte. Deze opstelling geeft zoveel meer mogelijkheden en biedt meer werkplek en opbergmogelijkheden. Vertel ons uw wensen en wij gaan graag voor u aan de slag. Wilt u alvast eens komen kennismaken met ons deskundige team van keukenspecialisten? Op onze website kunt u gemakkelijk een afspraak plannen. U bent van harte welkom!

Daarom Paul Knip Keukens

Maatwerk keukens in iedere stijl en voor ieder budget

Maatwerk keukens klinken duur in de oren en zouden niet voor iedereen zijn weggelegd. Maar niets is minder waar! Zoals we al eerder aangaven zou iedere keuken maatwerk moeten zijn. Wat uw budget ook is, iedereen verdient zijn of haar droomkeuken. Dus ook wanneer uw budget niet heel groot is, bent u bij Paul Knip Keukens aan het juiste adres. Zo bieden wij ook goedkope keukens aan van onder de € 3000,-. En dat zonder kwaliteit in te leveren. Wij van Paul Knip Keukens hebben kwaliteit namelijk hoog in het vaandel staan. Ook al is uw budget niet al te hoog, wij garanderen u de uitstekende kwaliteit die u van ons mag verwachten. Wanneer een nieuwe keuken toch niet helemaal haalbaar is zoals u dat zou willen, dan kunnen we kijken of een keukenrenovatie wellicht iets voor u is. Bij een keukenrenovatie toveren wij uw huidige keuken om tot uw droomkeuken. Uw keuken krijgt alleen al door middel van nieuwe frontjes en greepjes een compleet nieuwe look. Bij een keukenrenovatie is meer mogelijk dan u wellicht denkt. En in de meeste gevallen is dit goedkoper dan een compleet nieuwe keuken. Of u nu kiest voor een compleet nieuwe maatwerk keuken óf voor een renovatie, wij kunnen uw droomkeuken voor u realiseren. Voor alle stijlen kunt u bij ons terecht. Van de romantische landelijke keuken tot de strakke design keuken: alles is mogelijk! Het enige dat u hoeft te doen is uw wensen en uw budget aan ons doorgeven. Wij doen de rest!

Waarom kiezen voor een maatwerk keuken van Paul Knip Keukens?

Er zijn talloze redenen waarom u zou moeten kiezen om uw droomkeuken te laten realiseren door Paul Knip Keukens in Echt. Bij een keukenspecialist denkt u wellicht aan een ietwat agressieve manier van verkopen. Uw mening lijkt er weinig toe te doen en u krijgt een mening opgedrongen door de verkoper. Hij krijgt immers veel betaald wanneer u uw keuken bij hem koopt. Dit is het tegenovergestelde van hoe wij werken bij Paul Knip Keukens. Van ons deskundige team van adviseurs kunt u altijd een eerlijk en oprecht advies verwachten. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en voorkeuren en nemen de tijd voor u. Bij ons bent u meer dan alleen klant, bij ons bent u te gast. Bespreek uw wensen en vertel ons uw budget. Samen gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn. Ook kunt u op uw gemak onze showroom bekijken en aanwijzen wat u wel en niet mooi vindt aan bepaalde keukens. Ook al weet u nog niet precies hoe uw droomkeuken eruit moet komen te zien, met behulp van onze adviseurs gaan we uw ideale maatwerk keuken samenstellen. Een maatwerk keuken kopen bij ons, betekent dat u kiest voor kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste materialen zodat u jarenlang zonder problemen kunt genieten van uw nieuwe maatwerk keuken. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent, en daarom gaan we net dat stapje verder waar anderen stoppen. Tot in de kleinste details weten onze specialisten uw wensen in kaart te brengen. Door middel van een 3D-tekening kunt u direct zien hoe uw keuken er komt uit te zien in uw ruimte. Wilt u iets aanpassen? Geen enkel probleem! Wij zorgen ervoor dat alles klopt – tot in de puntjes!

Inspiratie Maatwerk keuken

Lichte keukens

Marble Ceramics

Easytouch Wood

vloer houten keuken, Ceramic Calatorao

Ceramic Calatorao

Speed White

Vanaf € 6.900,-

keukenmonteur limburg

Speed Black & White

Vanaf € 6.900,-

kwaliteit keukens

Focus

Vanaf € 7.900,-

Meer dan alleen maatwerk keukens

Bij Paul Knip Keukens vindt u meer dan alleen maatwerk keukens. Zoals we eerder al benoemde, kunt u bij ons ook terecht voor een keukenrenovatie. Vaak goedkoper én sneller gerealiseerd. Wellicht iets voor u? Daarnaast bieden wij een totaalconcept aan voor uw nieuwe keuken. Zo ontwerpen wij niet alleen maatwerk keukens die geheel aan uw wensen voldoen, maar regelen wij ook de montage van deze keukens. Onze monteurs hebben hart voor de zaak en dat zult u gegarandeerd terugzien in het eindresultaat. Ze werken netjes, zeer secuur en hebben oog voor detail. Een nieuwe maatwerk keuken vraagt ook vaak om een nieuwe vloer. Ook dit kunnen wij voor u regelen. Zo hoeft u niet zelf in de weer te gaan met tegels of laminaat. U ziet het, bij Paul Knip Keukens kunt u voor meer dan alleen maatwerk keukens terecht.

De hoogste kwaliteit maatwerk keukens vindt u bij Paul Knip Keukens

Welke stijl u ook kiest en wat uw budget ook is, van ons mag u de allerhoogste kwaliteit verwachten tegen een eerlijke prijs. Daarnaast krijgt u bij Paul Knip Keukens één vast aanspreekpunt. Hij of zij is op de hoogte van uw situatie, uw budget en uw wensen. Zo hoeft u niet telkens wanneer u contact opneemt alles opnieuw uit te leggen. Spreekt onze manier van werken u wel aan? Of wilt u eens kennis komen maken en de mogelijkheden bespreken? U bent van harte welkom in onze showroom in het Limburgse Echt. Wij raden u aan om van tevoren een afspraak te plannen. Zo kunnen wij u garanderen dat wij voldoende tijd voor u hebben om u rond te leiden door onze showroom en uw wensen door te nemen. Uiteraard bent u ook zonder afspraak welkom in onze winkel. Heeft u nog vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om u verder te helpen!