Landelijke keukens Limburg

Een landelijke keuken zien we steeds vaker in Limburg. En terecht, al zeggen wij het zelf. Landelijke keukens stralen warmte en nostalgie uit. De landelijke stijl is een bijzonder sfeervolle woonstijl die men niet alleen in keukens ziet, maar ook in andere ruimtes in huis terugkomt. Kenmerkend voor landelijke keukens in Limburg is het gebruik van hout, steen en gietijzer. Het leuke aan deze stijl is dat u er van alles mee kunt. Ook is een landelijke stijl prima te combineren met een andere stijl, zoals industrieel bijvoorbeeld. Het voordeel hieraan is dat er gemakkelijk compromissen gesloten kunnen worden wanneer u en uw partner het niet geheel eens worden over de stijl van de keuken. Een zwarte keuken met een prachtig houten aanrechtblad, industriële lampen en mandjes met kruiden erin is een goed voorbeeld van een combinatie tussen de landelijke en de industriële stijl. Wij merken dat alsmaar meer van onze klanten in Limburg kiezen voor landelijke keukens. En niet alleen klanten met een woning in een landelijke omgeving. Ook voor mensen die in de stad wonen is deze woonstijl de perfecte manier om sfeer en rust te creëren in een misschien wel hectische omgeving. Bij Paul Knip Keukens vindt u de mooiste landelijke keukens van Limburg. Al jarenlange zijn wij dé keukenspecialist van Limburg. Onze showroom vindt u in Echt. Wilt u eens langskomen en uw wensen voor een landelijke keuken in Limburg met ons doornemen? U bent van harte welkom! Ook als u vragen heeft, mag u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Daarom Paul Knip Keukens

Sfeervol en warm: een landelijke keuken in Limburg

Er zijn verschillende stijlen keukens bij ons verkrijgbaar. Denk aan modern, industrieel, klassiek of design. Maar wij bieden dus ook landelijke keukens aan! Maar wat is het verschil nu eigenlijk tussen al deze stijlen? Moderne, industriële en design keukens kenmerken zich door de strakke lijnen. Vaak zijn de kleuren die gebruikt worden in de keuken wit, zwart of grijs. Glanzende en greeploze keukenkastjes is een vaak terugkomend kenmerk bij deze stijl. De klassieke en landelijke keuken in Limburg kenmerkt zich door hout, neutrale kleuren, ronde vormen en open kastjes. Zo ziet u bij een landelijke keuken bijvoorbeeld vaak kastjes die gedeeltelijk bestaan uit glas. Maar ook plankjes vol met kruiden en weckpotten bepalen de sfeer van de landelijke keuken in Limburg. De vloer is vaak van hout. Maar ook de keuken is van hout gemaakt. Een witte keuken met een houten aanrechtblad wordt dan ook vaak gekozen. Al deze kenmerken geven de keuken een warme, sfeervolle en nostalgische look. Het maakt de keuken tot een plek waar u heerlijk kunt genieten met uw gezin, familie of vrienden. Een huiselijke sfeer waar u de hele avond kunt vertoeven en genieten van het samenzijn.

Meer dan alleen landelijke keukens in Limburg

Natuurlijk kunt u bij ons niet alleen terecht voor landelijke keukens in Limburg. Iedere stijl is bij ons verkrijgbaar en alles kan geheel naar uw eigen wensen worden aangepast. Dus ook die combinatie van de landelijke keuken met een industriële look is geen enkel probleem. Kom gerust eens langs in onze showroom in Echt en doe inspiratie op voor uw nieuwe keuken. Graag kijken wij met u mee en adviseren wij u hierover. Wij bieden uitsluitend keukens van de hoogste kwaliteit aan en dat tegen een betaalbare prijs. Zo bieden wij gevestigde merken als Villeroy & Boch aan. Dit merk biedt hoge kwaliteit keukens die er prachtig en stijlvol uitzien. Paul Knip is al meer dan 25 jaar actief in de keukenbranche. Onze kennis, ervaring en vakmanschap zetten wij graag in om u te helpen aan uw droomkeuken. In onze showroom vindt u de mooiste en hoogste kwaliteit landelijke keukens van Limburg. Maar ook alle andere stijlen zijn ruimschoots aanwezig. Kom gerust eens langs en vertel ons uw wensen. Wij kunnen uw gehele keuken ombouwen tot uw droomkeuken. Dus niet alleen het vervangen van de keukenkastjes, maar ook vloeren en montage kunnen wij voor onze rekening nemen. Onze monteurs hebben hart voor de zaak en dat ziet u direct wanneer ze bij u over de vloer komen. Dit geldt overigens voor al onze medewerkers. Iedereen staat graag voor u klaar om u te helpen in uw zoektocht naar uw de allermooiste landelijke keuken van Limburg.

Inspiratie Landelijke keukens Limburg

Silvia Wood Castell

showroom keuken limburg

Speed 244

Silvia Nuts

Senna Xtreme Wood

Silvia Oak

keuken opstellingen, Mettacher

Mettacher

Ook voor keukenrenovaties kunt u bij ons terecht

Past een volledig nieuwe keuken niet binnen uw budget? Dan kunt u bij Paul Knip Keukens ook kiezen voor een keukenrenovatie. Een keukenrenovatie is een stuk voordeliger dan een volledig nieuwe keuken. Bij een keukenrenovatie renoveren wij uw huidige keuken en transformeren wij deze tot uw droomkeuken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld het aanrechtblad vervangen, de greepjes van de kastjes aanpassen of de frontjes van de kasten een nieuwe stijl geven. Uw huidige keuken ziet er tegen een geringe investering ineens helemaal anders uit. Het enige nadeel aan een keukenrenovatie is dat de opstelling van de keuken niet veranderd kan worden. Kiest u voor een nieuwe keuken, dan kunnen wij wel kijken of de opstelling wellicht beter op een andere manier kan, zodat de ruimte optimaal gebruikt kan worden. Een keukenrenovatie is onder andere ideaal voor mensen die een huis hebben gekocht en geen budget meer over hebben voor een compleet nieuwe keuken, maar toch de keuken meer hun eigen smaak willen geven. Wij transformeren uw huidige keuken in een handomdraai tot de mooiste landelijke keuken van Limburg. En dat binnen één dag.

De beste plek in Limburg voor landelijke keukens

Wij vinden het belangrijk dat uw droomkeuken geheel aan uw wensen voldoet. En dan niet alleen qua stijl, maar ook qua budget. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Daarom krijgt u bij ons altijd één vast aanspreekpunt. Hij of zij is op de hoogte van uw situatie en kent uw wensen. Wij luisteren naar u en adviseren u hoe u het beste uw droomkeuken kunt realiseren binnen uw budget. Dit onderscheidt ons van andere keukenzaken. Paul Knip Keukens in Echt is de beste plek voor landelijke keukens in Limburg. We lopen alles stap voor stap met u door. In een vrijblijvend gesprek worden al uw wensen en verwachtingen in kaart gebracht. Van begin tot eind staan wij aan uw zijde. Dat maakt Paul Knip Keukens dé keukenspecialist van Limburg, ook voor landelijke keukens! Wilt u eens langskomen om inspiratie op te doen? U bent van harte welkom! Wij raden u aan om een adviesgesprek te plannen voordat u naar onze showroom komt. Zodoende kunnen wij ruim de tijd voor u nemen en u rondleiden door onze winkel. Onder genot van een kopje koffie nemen wij al uw wensen met u door en kunnen wij gratis en vrijblijvend een keukenplan voor u opstellen. Heeft u hier interesse in? Plan een afspraak via onze website. Wij zien u graag binnenkort verschijnen!