Keukens Urmond

De keuken is de belangrijkste ruimte van uw huis. Keukens in Urmond zijn er verschillende kleuren, vormen en grootte. Overdag besteedt u de meeste tijd in de keuken om eten te bereiden, maaltijden te nuttigen en na een maaltijd de gebruikte keukengerei weer schoon te maken. Omdat u al die tijd besteedt in deze ruimte, wilt u natuurlijk ook dat de keuken naar uw smaak is ingericht. Een keuken moet niet alleen praktisch zijn, maar ook aan uw visuele wensen voldoen! Het is namelijk fijn om visite te ontvangen in een keuken waar u trots op kunt zijn. Heeft u liever een moderne, minimalistische keuken of een traditionele retro keuken? Bij keukenzaak Paul Knip nabij Urmond vindt u het allemaal! Na een renovatie of nieuwe keuken van Paul Knip Keukens bent u niet meer uit de keuken weg te krijgen.

Daarom Paul Knip Keukens

Keuken kopen in Urmond

Een nieuwe keuken kopen in Urmond doet u bij Paul Knip Keukens! Paul Knip Keukens is namelijk dé keukenspecialist van Urmond en Limburg. Renovatie of een nieuwe keuken? Wat er ook in uw keuken gebeurt, de professionals van Paul Knip maken uw creatieve ideeën werkelijkheid. Er zijn diverse keukenstijlen en interieur indelingen mogelijk. Door onze jarenlange ervaring bij het ontwerpen, opbouwen en inrichten van keukens kunnen wij adviseren over de meest optimale stijl en indeling voor uw keuken in Urmond. Bij Paul Knip Keukens ontvangt u van ons altijd eerlijk en oprecht advies. Ons advies moet natuurlijk passen bij uw woonruimte, portemonnee en wensen. Door onze persoonlijke benadering en kwaliteitskeukens hebben wij al veel positieve reviews mogen ontvangen. Onze klanten waarderen onze keuken winkel nabij Urmond daarom met een gemiddelde van 9.4 uit 10. Door meer dan 25 jaar ervaring in de keukenbranche zijn de werknemers van Paul Knip Keukens meer dan geschikt voor uw nieuwe project! Wij ontwikkelen onze ervaring, kennis en het vakmanschap bovendien elke dag om kwaliteit te blijven garanderen.

Inspiratie opdoen voor uw keuken in Urmond

Heeft uw keuken een nieuw uiterlijk nodig, maar twijfelt u in welke stijl? Een kunststof keuken met modern design, een landelijk ontwerp of een keuken met een luxe kookeiland? Het is allemaal mogelijk met de totaaloplossingen van Paul Knip Keukens. Wij begrijpen dat deze keuzes niet gemakkelijk zijn. Er is natuurlijk ook zoveel moois in onze keukenzaak in Urmond! Om u de keuze te vergemakkelijken hebben wij alle keukenstijlen op een rijtje gezet. Misschien vindt u er zelfs uw droomdesign tussen. Vindt u meerdere keukenstijlen mooi, dan kunnen wij de elementen van deze keukens combineren. Zo krijgt u altijd een prachtige keuken passend bij uw portemonnee en wensen. Tijdens de renovatie of bouw van uw nieuwe keuken in Urmond houden wij u op de hoogte van onze werkzaamheden en de voortgang. Dankzij deze persoonlijke benadering weet u altijd waar u aan toe bent en ontvangt u maatwerk.

Inspiratie Keukens Urmond

Luxe keuken

Silvia Beton

Monaco Basel

keukens stein, Structura Wood Glas,

Structura Wood Glas

Flash

Tessina Pinie

Speed 239

Vanaf € 3.900,-

Keukenzaak nabij Urmond

Met onze unieke manier van werken nemen de werknemers van Paul Knip Keukens u alles uit handen. Na het kopen van een keuken in onze keukenwinkel nabij Urmond hoeft u zich hierdoor zo min mogelijk in te spannen. Paul Knip Keukens biedt haar klanten namelijk een totaaloplossing! Wij demonteren uw oude keuken en monteren uw nieuwe keuken. Wilt u uw indeling van de nieuwe keuken in Urmond wijzigen? Dan helpen wij u daar graag bij. Wij zijn namelijk in staat nieuwe vloeren te leggen, leidingen te verleggen en muren te betegelen. Wilt u in de nieuwe keuken een lager plafond? Dan kunnen wij voor u het plafond verlagen. Zo heeft u na de aankoop of renovatie van uw keuken in Urmond een totaal anders uitziend kookvertrek. Helemaal klaar voor het bereiden van heerlijke gerechten!

Uw nieuwe keuken kopen in Urmond bij Paul Knip Keukens!

In onze keuken winkel nabij Urmond doet u inspiratie op voor uw eigen woning. Met ons deskundig advies en de vrijblijvende offerte maakt u vervolgens een keuze. Paul Knip Keukens is een partner waarop u gedurende het hele project op kunt vertrouwen. Wij verzorgen uw keuken door heel Limburg – van Stein tot aan Venlo – maar ook in België. Onze service is gemakkelijk, transparant en goed.

Wilt u sparren met een van onze ervaren keukenadviseurs? Of wilt u simpelweg een keer langskomen om het ruime assortiment keukens nabij Urmond te bekijken? Onze showroom is van dinsdag tot en met vrijdag tussen 9.30-17.30 uur open, op zaterdag van 10.00-17.00 uur. Komt u liever op maandag of in de avonduren? Dan maakt u hiervoor eenvoudig een afspraak via onze website. Komt u liever eerst telefonisch met ons in contact vóór uw bezoek aan onze mooie keukenzaak nabij Urmond? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Berichten die wij ontvangen via ons digitale contactformulier op de website beantwoorden wij binnen één werkdag.

Redenen om voor Paul Knip Keukens te kiezen

  • Kwaliteitskeukens voor een eerlijke prijs
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Enkel maatwerkkeukens van vertrouwde leveranciers en de beste materialen
  • Persoonlijk service: 1 aanspreekpunt
  • Totaaloplossing: keuken, vloeren, betegeling en montage
  • Renovatie of een nieuwe keuken. Het is beiden mogelijk!
  • Klantwaardering van 9.4/10