Keukens Susteren

De keuken is voor veel mensen het middelpunt van de woning. U besteedt hier namelijk veel tijd samen met familie of vrienden. Wat is er dan fijner dan een keuken die volledig is aangepast op uw stijl en gezinssituatie? Dat kunnen wij van Paul Knip Keukens voor u waarmaken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de keuken in uw woning in Susteren ideaal is voor u en uw gezin. Bij ons is het dan ook mogelijk om uw keuken volledig te personaliseren. Wij bieden keukens in Susteren aan in verschillende kleuren, vormen en groottes. Een keuken moet niet alleen functioneel zijn, maar ook aan uw visuele wensen voldoen. Dus is uw keuken in Susteren aan vervanging toe? Bezoek dan Paul Knip Keukens (vlakbij Susteren) en vind de mooiste keuken voor uw budget.

Daarom Paul Knip Keukens

Persoonlijk advies tijdens het keuken kopen in Susteren

Online kunt u gemakkelijk een afspraak inplannen voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek met een van onze keukendeskundigen. Wij horen tijdens het gesprek graag uw wensen en behoeften en leveren vervolgens een op maat gemaakt keukenadvies. Mochten uw wensen niet praktisch of mogelijk zijn, dan geven wij dit eerlijk toe. Deze 100% transparantie voorkomt ongewenste verrassingen en garandeert de meest optimale keuken voor uw woning. Weet u nog niet helemaal zeker wat u wilt? Dan kunt u zowel in onze showroom als op onze website inspiratie opdoen. Dankzij onze eerlijke en transparante aanpak hebben al veel klanten ervoor gekozen om hun keuken te kopen bij onze keukenzaak nabij Susteren. Wij betrekken onze klanten bij het gehele proces, van het ontwerpen tot aan het plaatsen van de keuken. Mede daarom waarderen onze klanten ons met een gemiddelde score van 9.4 uit 10 op Klantenvertellen. Daar zijn we uiteraard heel trots op!

Maatwerk keukens in Susteren

Al onze keukens zijn maatwerkkeukens die voldoen aan alle kwaliteitseisen. Aan de hand van onze 25 jaar aan ervaring kunnen wij u perfect adviseren over de mogelijkheden en trends die aansluiten op uw huis. Wat uw gewenste stijl of wens ook is, in onze keuken winkel nabij Susteren kunnen wij u gegarandeerd verder helpen. Van de renovatie van een oude keuken die wordt getransformeerd tot een moderne designkeuken tot aan het aanleggen van een industriële keukenvloer met daarop een spiksplinternieuwe, luxe keuken. Er zijn veel verschillende soorten stijlen mogelijk bij Paul Knip Keukens. Met ons advies en uw ideeën geven wij uw keuken een uniek uiterlijk!

Inspiratie voor uw keuken in Susteren

Als keukenspecialist nabij Susteren snappen wij dat de keuzes rondom een nieuwe keuken niet altijd even makkelijk zijn. Niet iedereen heeft al een ideaalplaatje van hun nieuwe keuken in hun hoofd. Wij geven u daarom graag advies en inspiratie! Op onze website of in onze keukenzaak kunt u inspiratie opdoen voor de nieuwe keuken in uw woning. Mogelijk komt u uw droomkeuken hier al tegen! Maar het is natuurlijk ook mogelijk om elementen van verschillende showroomkeukens te combineren. Als keukenspecialist in Susteren zijn wij op de hoogte van alle keukentrends. Maar wij zijn ook erg benieuwd naar uw ideeën! Wij krijgen namelijk ook weer nieuwe inspiratie door de ideeën van onze klanten. Zo komen we samen tot het ideale keukenontwerp.

Inspiratie Keukens Susteren

keukentrends 2022, wood black,

Wood Black

witten keuken houten blad

Nordic B

keukenopstellingen, Oak Wood

Oak Wood

T-keuken

Silvia Classic

eiken keukens

Silvia Eiche

Cascada keuken

Cascada

Vanaf € 12.000,-

Dé keukenzaak in Susteren

Onze keukenwinkel is gelegen vlakbij Susteren. Aan de Bovenstestraat 6 in Echt bent u welkom voor een adviesgesprek, het bekijken van keukens of het gelijk samenstellen van een keuken. Vindt u het moeilijk om in te beelden hoe uw samengestelde keuken er in het echt uit komt te zien? Daar hebben wij een oplossing voor. Bij Paul Knip Keukens kunnen wij uw keukenontwerp namelijk gratis in 3D visualiseren. Zo wordt het wat gemakkelijker om knopen door te hakken en weet u al een beetje wat u van uw toekomstige keuken kunt verwachten. Mede hierdoor wordt Paul Knip Keukens gezien als dé keukenspecialist in Susteren en omgeving. Voor het beste resultaat moet u dan ook bij Paul Knip zijn!

Keukens kopen in Susteren doet u bij Paul Knip Keukens!

Wij werken al meer dan 25 jaar met veel plezier aan de mooiste keukens in Limburg. Ook keukens in Susteren kunnen wij verzorgen voor zowel privé als zakelijke projecten. Natuurlijk helpen wij u ook graag verder met keukens in bijvoorbeeld Maasmechelen en Urmond. Onze interieurarchitect laat het design perfect aansluiten op uw woning. Bent u helemaal tevreden over het design? Dan beginnen wij met de demontage van uw oude keuken. Onze stukadoors, tegelzetters en monteurs installeren vervolgens uw nieuwe keuken en wij vullen deze aan met alle benodigde meubilair en apparatuur. Wilt u ook graag kwaliteit en top service? Maak dan nu een afspraak met onze keukenadviseurs. De showroom van onze keukenwinkel nabij Susteren is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 9.30 tot 17.30. Zelfs op zaterdag zijn we geopend, tussen 10.00 en 17.00. Als u een afspraak maakt, bent u er zeker van dat we ruim de tijd hebben om tot een goed eindresultaat te komen.

Bij Paul Knip Keukens bent u gegarandeerd van

 • Een totale keukenoplossing
  Van het demonteren van uw oude keuken en het monteren van de nieuwe apparatuur tot aan het aanleggen van vloeren en tegels. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.
 • 100% tevredenheidsgarantie
  Niet voor niets worden wij gemiddeld beoordeeld met een 9,4.
 • Kwaliteitskeukens voor een eerlijke prijs
  Onze keukens zijn scherp geprijsd en uitsluitend afkomstig van betrouwbare leveranciers.
 • 100% transparantie
  Maakt u gebruik van een van onze diensten, dan heeft u altijd één aanspreekpunt die u tijdens het proces continu op de hoogte houdt van de ontwikkelingen.