Keukens Roermond

Woont u in de omgeving van Roermond en wilt u graag uw keuken laten renoveren? Of is uw keuken wel aan vervanging toe en bent u op zoek naar uw nieuwe droomkeuken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Paul Knip Keukens is namelijk dé keukenspecialist van Roermond. Welke ideeën u ook heeft voor uw nieuwe keuken, onze specialisten helpen u graag om deze ideeën tot leven te brengen. Ook gaan we net dat stapje extra om al uw verwachtingen te overtreffen. Droomt u bijvoorbeeld van een groot kookeiland, greeploze keuken, een klassieke, landelijke keuken of toch een moderne, glanzende keuken met marmeren blad? Geef het bij ons aan en wij laten u versteld staan! Paul Knip Keukens biedt namelijk alleen de mooiste keukens van Roermond en omgeving aan. We nemen graag de tijd voor een uitgebreid adviesgesprek om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met uw nieuwe keuken in Roermond. Om er zeker van te zijn dat we u in alle rust kunnen adviseren, is het slim om een afspraak in te plannen in onze showroom in Echt. Vanaf Roermond kunt u al binnen een kwartier in onze winkel zijn! Kom dus snel een keer langs.

Daarom Paul Knip Keukens

Krijg passend advies in onze keukenzaak nabij Roermond

De keuken wordt steeds vaker gezien als het middelpunt van de woning. Het is namelijk een plek waar u als gezin samenkomt om te koken, om te ontbijten of om een heerlijke kop koffie te zetten. U bent waarschijnlijk vaker in de keuken met elkaar dan u denkt. Dus wat is er nu leuker dan de keuken zo in te richten dat dit gevoel van samenzijn nog meer wordt versterkt? Hiermee kunnen wij u zeer goed van dienst zijn. Als keukenspecialist van Roermond denken wij graag mee over de perfecte indeling en de meest sfeervolle keukensamenstellingen – variërend van een parallelle keuken, rechte keuken of toch U-keuken. Alleen al door een klein barretje in uw keuken te plaatsen, kunt u veel meer gezelligheid in huis creëren. Terwijl de één aan het koken is in de keuken, schuift de ander aan met een glaasje wijn. Of terwijl de één zijn ontbijt klaarmaakt, zit de ander aan het barretje de krant te lezen met een kop koffie. Door deze simpele toevoeging creëert u al veel meer mogelijkheden om te genieten van elkaars aanwezigheid in de keuken. Wilt u ook graag een fijne en centrale ontmoetingsplek maken van de keuken? Neem dan contact met ons op of kom gelijk langs bij onze keukenwinkel nabij Roermond. Wij stellen graag een op maat gemaakt plan voor u op.

 

Kom langs bij onze keuken winkel nabij Roermond

Wilt u als inwoner van Roermond of omgeving de ideale keuken kopen? Vlak bij Roermond, in Echt, kunt u terecht om een keuken uit te zoeken in onze ruime showroom. De mooiste keukens worden hier tentoongesteld, dus kijk eens rustig rond om inspiratie op te doen. Voel de materialen en bekijk aandachtig alle nieuwe trends om een beter beeld te krijgen van uw voorkeuren. Onze vakmensen helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken door u te voorzien van deskundig en passend advies. De adviseur staat al op u te wachten en biedt u graag een kopje koffie aan om alles rustig te bespreken. Dus kom snel langs of maak even een afspraak om er zeker van te zijn dat wij voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken. Via de A73 bent u binnen een mum van tijd bij onze keukenzaak vanaf Roermond. Vanuit hier werken we niet alleen aan de realisatie en renovatie van keukens in Roermond, maar ook aan de mooiste keukens in de rest van Nederland én België!

 

Inspiratie Keukens Roermond

Ceramic Grey

keukens stein, Structura Wood Glas,

Structura Wood Glas

Inox

lichte keukens

Zand-Beton

Vanaf € 6.750,-

fashion

Fashion

Silvia Nuts

Meer over Paul Knip Keukens

Er zijn verschillende redenen waarom u uw keuken zou moeten kopen nabij Roermond bij Paul Knip Keukens. De eerste reden is dat wij een 100% tevredenheidsgarantie bieden. Bij ons staat de klant altijd centraal – vanaf het moment van brainstormen en ontwerpen tot aan de realisatie. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Wat Paul Knip Keukens ook een zeer geschikte keuze maakt, is dat wij uitsluitend gebruikmaken van de beste producten en materialen. Kwaliteit is voor ons uiterst belangrijk. Dat ziet u terug in al onze projecten – of het nu gaat om het plaatsen van nieuw keukenapparatuur, keukenkastjes vervangen of een nieuwe keukenvloer leggen. Door slechts de beste materialen te gebruiken, behalen wij de mooiste én meest duurzame resultaten. Zo creëren wij een keuken waar u nog heel lang plezier van zult hebben. Een derde reden waarom klanten zeer tevreden zijn over ons als keukenspecialist Roermond, is dat wij voor iedere klant een op maat gemaakt keukenplan opstellen. In dit plan houden wij rekening met al uw wensen, alle belangrijke afmetingen en alle kleine details. Alleen op deze manier wordt uw keuken ook echt úw keuken en kunt u optimaal gaan genieten van uw nieuwe droomkeuken. Tot slot kunt u bij ons altijd een zeer persoonlijke service verwachten. Heeft u ergens tijdens het proces, van 3D-tekening tot aan het ophangen van het laatste detail, vragen of zorgen? Dan kunt u altijd terecht bij uw vaste aanspreekpunt. Paul Knip staat namelijk voor u klaar om alles tot in de puntjes te regelen. Mocht u nu al vragen hebben, neem dan zeker even contact met ons op!