Keukenwinkel Maastricht

Op zoek naar een mooie nieuwe keuken? Dan is onze keukenwinkel zeker eens een bezoek waard! Bij Paul Knip Keukens nabij Maastricht werken we aan het realiseren en het renoveren van de mooiste keukens. Een keuken is de afgelopen jaren dan ook gegroeid tot hét middelpunt van een woning. Het is tenslotte de plek waar samen wordt gegeten en waar het hele gezin echt even samenkomt. Om uw nieuwe keuken zo bijzonder en passend mogelijk te maken, voorzien wij al onze klanten graag van advies en inspiratie. Onze keukens nabij Maastricht zijn voorzien van de laatste trend en mooiste materialen. Wilt u graag de keuken van uw dromen? Kom dan een langs bij ons in Echt, vlak bij de A2. U bent van harte welkom om uw project te bespreken of ideeën op te doen. De koffie staat in ieder geval voor u klaar!

Daarom Paul Knip Keukens

Wilt u een keuken kopen in Maastricht?

Bent u van plan om een keuken te kopen in Maastricht? Dan helpen wij van Paul Knip Keukens u graag verder. Wij willen graag uw persoonlijke wensen combineren met de laatste keuken- en interieurtrends. Wij geven u graag ons advies en kijken samen met u naar alle mogelijkheden. We hebben dan al meer dan 25 jaar ervaring en door middel van deze ervaring kunnen wij op een breed scala verschillende stijlen aanbieden. Dit kunnen zowel industriële keukens zijn, maar ook landelijke of moderne keukens en keukens met een kookeiland. Door middel van onze professionele werkwijze zorgen wij ervoor dat u een kwalitatief goede keuken in Maastricht vindt voor een eerlijke prijs. Wilt u meer weten over onze werkwijze of over onze keukens? Neem dan een kijkje op onze website! Ook kunt u altijd een afspraak maken voor persoonlijk advies op maat.

Dé keukenspecialist nabij Maastricht

Zoals we eerder al zeiden zijn wij dé keukenspecialist nabij Maastricht. U kunt bij ons dan ook de mooiste keukens in Limburg vinden. We werken alleen met betrokken en ervaren adviseurs. Tijdens het gehele proces van het ontwerpen en plaatsen van uw droomkeuken heeft u altijd één aanspreekpunt. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk en houden dan ook alle lijnen kort om het gehele proces zo plezierig mogelijk te maken. Dit is dan ook terug te zien in het eindresultaat. Waarom u moet kiezen voor Paul Knip Keukens nabij Maastricht? Daar hebben we een aantal goede redenen voor. U bent bij ons namelijk verzekerd van een 100% tevredenheidsgarantie. Deze tevredenheid realiseren we door middel van kwaliteitskeukens voor een eerlijke prijs, maatwerkkeukens van de beste materialen, persoonlijke service én het bieden van een totaaloplossing. Wilt u weten hoe klanten die voor u zijn gegaan over ons denken? Op onze website lees je al hun ervaringen.

Inspiratie Keukenwinkel Maastricht

Luxe keuken

Silvia Beton

duurzame keuken

Strucura Black Living

Ceramic Grey II

Ceramic Grey II

zandkleurige keuken

Flash Corten Steel

Vanaf € 6.800,-

keukenwinkel maastricht

Stone-Art

Artis Glas

De werkwijze van Paul Knip Keukens nabij Maastricht

In onze keuken winkel nabij Maastricht doen wij er alles aan om onze klanten te voorzien van hun droomkeuken. Zo nemen we u stap voor stap mee in het proces van een keuken kopen. We beginnen altijd met een vrijblijvend gesprek waarin we al uw verwachtingen en wensen van uw nieuwe keuken in kaart brengen. Zo gaan we samen met u kijken naar welke functies u graag terug ziet in uw nieuwe keuken en welke indeling het meest praktisch is. Hierbij zullen we ook rekening houden met sfeer, kwaliteit en gewenste stijl. Op basis van dit gesprek zullen we een keukenplan op maat voor u opstellen. Wij vinden een goede communicatie erg belangrijk en daarom zullen we u altijd op de hoogte houden van de voortgang en alle werkzaamheden. Wilt u graag een keuken kopen nabij Maastricht, maar toch eerst de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op via de website!

Inspiratie voor uw keuken in Maastricht

Wilt u alvast wat inspiratie opdoen voor uw keuken in Maastricht? Dan kunt u ook alvast een kijkje nemen op onze website. Daar vindt u namelijk verschillende keukenstijlen, keukenopstellingen en keukensoorten. Zo krijgt u voordat u naar onze winkel komt al een idee of u een design, moderne, industriële, landelijke of klassieke keuken mooier vindt. Wij streven ernaar om voor iedere portemonnee een droomkeuken te realiseren. Daarom vermelden wij altijd de prijzen bij de opstellingen erbij. Natuurlijk kunt u al onze voorbeeldkeukens aanpassen naar uw eigen wensen. Van kleine aanpassingen tot het ontwerpen van een volledig op maat gemaakte keuken. Bij Paul Knip Keukens is het allemaal mogelijk! Wij leveren al jarenlang voor iedereen met alle plezier maatwerk keukens. Wij hopen dan ook dat wij u binnenkort kunnen voorzien van uw droomkeuken in Maastricht.