Keukens Maaseik

Bent u op uw huidige keuken uitgekeken of is deze echt toe aan een renovatie? Dan is Paul Knip Keukens dé keukenspecialist nabij Maaseik die u van advies kan voorzien. De keuken is het hart van het huis en daarom een plek waar we veel tijd doorbrengen. Het zou zonde zijn als deze niet helemaal naar wens is. Wij helpen graag met de realisatie en renovatie van keukens in Maaseik. Dus ook voor uw droomkeuken!

Daarom Paul Knip Keukens

Onze keukenwinkel nabij Maaseik bezoeken

Onze keukenzaak is bij Maaseik in de buurt te vinden. U kunt dus altijd langskomen voor persoonlijk advies. Dan kunt u ook meteen de verschillende mogelijkheden bekijken en alle materialen voelen. Onze showrooms zijn uitgerust met de prachtigste keukens, zodat u genoeg inspiratie op kan doen. Neem de tijd om alle mogelijkheden rustig te bekijken, onder het genot van een kopje koffie. En bij vragen kunt u altijd bij ons terecht. Net als voor advies van onze vakkundige keukenspecialisten. Zo kunt u de keuken van uw dromen samenstellen.

Persoonlijk advies in onze keukenzaak nabij Maaseik

U bent natuurlijk vrij om zelf door onze showroom te lopen en alle soorten keukens te bekijken. Onze keukenwinkel is vanuit Maaseik makkelijk te bereiken. We hebben keukens voor allerlei interieurstijlen, van modern tot klassiek en van kleine keukens tot keukens met een heus kookeiland. Er zijn ontzettend veel opties waar u uit kunt kiezen, dus er zit altijd wel een keuken bij die past bij uw wensen.

Komt u er toch niet helemaal zelf uit? Dan bieden we naast onze prachtige showroom keukens ook persoonlijk advies in onze keukenzaak nabij Maaseik. Bij Paul Knip Keukens nemen we namelijk écht de tijd voor u en geven we u persoonlijk advies. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden binnen het beschikbare oppervlak en budget, waarbij we rekening houden met uw persoonlijke wensen. We zoeken samen naar de meest geschikte indeling van de ruimte en werken alles tot in de details voor u uit. Zo haalt u altijd het maximale uit de ruimte die u heeft.

Inspiratie Keukens Maaseik

Artis Gold

Vanaf € 11.500,-

laundry kitchen

Siena Extreme en Dover

laser

Laser

Vanaf € 5.900,-

Easy Touch

keukens heerlen, Artis High, keukens elsloo

Artis High

Totaaloplossing voor keukens in Maaseik

Bij Paul Knip Keukens zijn we er niet alleen voor de realisatie van uw nieuwe keuken. Wij geloven er namelijk in dat het totale plaatje moet kloppen om van uw keuken uw droomkeuken te maken. Zo bieden wij daarom een mooie totaaloplossing aan voor keukens in Maaseik. Hierbij nemen we namelijk niet alleen de keuken, maar ook de vloer en montage op ons. Om het voor u makkelijk en overzichtelijk te maken zult u één vast, professioneel aanspreekpunt krijgen. U weet dus te allen tijde wie u kunt bellen als u vragen heeft of er onverhoopt problemen zijn. Dat is net dat extra beetje service dat wij bieden bij Paul Knip Keukens, ook als u een keuken zoekt in Elsloo, Roermond of Weert.

Paul Knip Keukens: uw keukenspecialist in Maaseik

Paul Knip Keukens is ook in Maaseik uw specialist op het gebied van keukens. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat u zich thuis voelt in uw nieuwe keuken. We hebben niet voor niets een 100% tevredenheidsgarantie voor keukens in Maaseik. Daarom doen we er alles aan om dit voor u te bewerkstelligen. Wij begeleiden u stap voor stap en nemen u alle zorgen uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is uw droomkeuken uit te zoeken en aan te geven wat uw wensen en budget zijn. Dankzij onze open communicatie en volledige ontzorging zorgen we ervoor dat u niet onnodig voor verrassingen komt te staan. U bent altijd welkom in onze winkel, maar om er zeker van te zijn dat een van onze specialisten tijd voor u heeft kunt u altijd een afspraak inplannen. Dit kunt u heel eenvoudig via onze website doen!