Keukens Heerlen

Is uw keuken in Heerlen aan vervanging of renovatie toe en wilt u dit graag overlaten aan een echte keukenspecialist in de buurt van Heerlen? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken! Paul Knip Keukens heeft namelijk al jarenlang ervaring in het ontwerpen en realiseren van de mooiste keukens in heel Nederland en België. Dus ook als u een nieuwe keuken wilt kopen in de buurt van Heerlen, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vanaf Heerlen bent u namelijk al binnen een half uurtje in onze showroom in Echt. Hier kunt u alvast inspiratie opdoen voor uw ultieme droomkeuken. Wij hebben namelijk de mooiste apparatuur, de beste materialen en de nieuwste trends uit ons aanbod hier tentoongesteld. Wanneer u langskomt kunnen we meteen samen al uw wensen en verwachtingen bespreken, zodat wij een op maat gemaakt plan voor uw keuken kunnen samenstellen. Voordat u het weet, wordt deze ideale keuken bij u thuis gerealiseerd. Neem met behulp van onderstaande button snel contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom.

Daarom Paul Knip Keukens

Moderne keuken kopen in de buurt van Heerlen

Tegenwoordig zijn moderne keukens met materialen als metaal, rvs en chroom zeer populair. Wilt u voor uw woning in Heerlen ook graag een keuken in een moderne look? Dit kunnen wij voor u realiseren. In onze keukenzaak nabij Heerlen hebben wij namelijk de mooiste moderne keukens. Denk aan strak, glanzend en minimalistisch. Bij een moderne keuken horen natuurlijk ook de nieuwste technische snufjes! Laat u hierover adviseren door onze keukenspecialist Heerlen. Samen stellen jullie een waar kookpaleis samen die uw huis een flinke upgrade zal geven. Onze eigentijdse showroomkeukens zijn volledig aan te passen naar uw specifieke voorkeuren. Wilt u graag een ander blad, een ander soort materiaal of een andere kleur voor uw keuken? Geen probleem! We stellen graag de ideale moderne keuken voor u samen. Wit en zwart zijn de meest gebruikte kleuren voor moderne keukens in Heerlen, maar het is ook zeker mogelijk om uw moderne keuken een speciaal kleurtje te geven om net die wow-factor toe te voegen, denk aan zandkleurige keukens of groene keukens. Ook is het mogelijk om een houtaccent toe te voegen aan uw keuken voor een wat speelsere look. Kom de keukens in onze showroom bewonderen om een beter beeld te krijgen van uw droomkeuken.

Landelijke keuken Heerlen kopen

Bent u meer van de landelijke stijl? Landelijke keukens roepen nostalgische en warme gevoelens op. Dit komt vooral omdat landelijke keukens Heerlen veel natuurlijke materialen zoals hout en steen bevatten. Ook wordt er vaak gewerkt met wat reliëf in de keukenkastjes en wordt er gebruik gemaakt van zachte, warme kleuren. Op deze manier wordt er een sfeervolle, boerderij-achtige keuken gecreëerd. Voor welke kleur gaat u? Bij Paul Knip Keukens kunt u het zo gek maken als u zelf wilt. Zo kunt u kiezen voor een wat neutralere keuken in de kleur crème, grijs of een natuurtint, maar u kunt uw landelijke keuken ook net wat specialer maken door deze een mooie groene of blauwe kleur te geven. Kom eens langs in onze showroom om alle mogelijkheden te ontdekken. Wij creëren graag een landelijke keuken voor u die volledig aansluit op al uw wensen. En ondanks dat de landelijke keuken er heel klassiek en traditioneel uitziet, kunnen we deze natuurlijk ook voorzien van de nieuwste apparaten en technologieën. Op onze website vindt u ook al inspiratie voor de ideale boeren keuken.

Inspiratie Keukens Heerlen

Silvia Oak

Cascada keuken

Cascada

Vanaf € 12.000,-

Mailand

Mailand

Chalet

Chalet

witten keuken houten blad

Nordic B

kookeiland met tafel

Virginia

Paul Knip Keukens – de beste keukenwinkel in omgeving Heerlen

Waarom zijn onze klanten zo tevreden over de service van Paul Knip Keukens? De eerste reden is dat wij als keukenspecialist Heerlen iedere klant een passend advies geven en een op maat gemaakt plan aanbieden. In dit plan houden wij uiteraard rekening met alle belangrijke zaken zoals afmetingen en klantvoorkeuren, maar wij letten hierbij ook altijd op de kleine details. Dit zorgt ervoor dat u precies die keuken krijgt waar u al weken over fantaseert. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u optimaal van uw nieuwe keuken kunt genieten. Daarnaast bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie. Gedurende het hele proces staat u als klant centraal. Pas zodra u tevreden bent, dan zijn wij dat ook. Daarnaast kiezen veel mensen voor onze keuken winkel nabij Heerlen omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij maken bij iedere project uitsluitend gebruik van de beste materialen en producten. Het maakt hierbij niet uit of we een nieuw keukenkastje komen installeren, een keukenblad vervangen of een volledig nieuwe keuken creëren – kwaliteit staat altijd voorop bij Paul Knip Keukens. Dat ziet u dan ook terug in al onze keukens in Heerlen. En mocht u tijdens het ontwerp- en realisatievraag bepaalde zorgen of vragen hebben, dan kunt u die altijd bespreken met Paul Knip, uw vaste aanspreekpunt. Hij beantwoordt graag al uw vragen en bedenkt voor iedere situatie een passende oplossing. Een keuken kopen in Heerlen doet u dus bij Paul Knip Keukens!

Maak een afspraak in onze showroom om al uw voorkeuren door te geven, zodat wij aan de slag kunnen om uw droomkeuken te realiseren.