Keukenrenovatie Sittard

Bent u op zoek naar een bedrijf dat keukenrenovaties in Sittard realiseert? Dan bent u bij ons, Paul Knip Keukens, aan het juiste adres. Wij zijn dé keukenexpert als het gaat om de renovatie van uw keuken. Vanuit onze keukenzaak met showroom in Echt helpen wij onze klanten in heel Nederland én België aan de mooiste keukens die ze ooit hebben gehad. Dit doen wij door de laatste keukentrends te combineren met uw persoonlijke wensen. Al onze keukens zijn tenslotte maatwerk. Bent u benieuwd wat wij voor uw keukenrenovatie in Sittard kunnen betekenen? Plan dan alvast uw adviesgesprek in. In dit gesprek zullen wij samen met u een persoonlijk advies op maat opstellen. Voor dit gesprek kunt u alvast wat inspiratie opdoen op onze website. Wij gaan er vervolgens samen met u voor zorgen dat uw keukenrenovatie in Sittard zal resulteren in uw droomkeuken!

Daarom Paul Knip Keukens

Hoe gaan wij te werk bij uw keuken renovatie in Sittard?

Bij iedere keuken renovatie in Sittard hanteren we een gelijke aanpak. Wij zorgen ervoor dat u stap voor stap wordt meegenomen in het hele proces van de renovatie. Zo voorkomen we dat u voor onverwachte verrassingen komt te staan. We nodigen u altijd als eerste uit voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek zullen we onder andere bespreken hoe u uw oude keuken graag zou willen veranderen en wat u graag terugziet in uw nieuwe keuken. We staan dan bijvoorbeeld stil bij de verschillende functies en stijlen die u graag zou willen en welke indeling in uw woning het meest praktisch is. Wij gaan met deze informatie aan de slag en zorgen ervoor dat er een op maat gemaakt keukenplan voor u wordt gemaakt. Natuurlijk houden we hierbij rekening met de gewenste sfeer, stijl en kwaliteit van uw toekomstige keuken. Ziet u uw persoonlijke keukenplan wel zitten? Dan kunnen wij gelijk voor u aan de slag gaan om dit plan te verwezenlijken. Wij betrekken u ook in de realisatie van de keukenrenovatie. Hoe wij dat aanpakken? We zorgen ervoor dat u één aanspreekpunt krijgt met wie u persoonlijk contact kunt houden over de voortgang van alle werkzaamheden tijdens de keuken renovatie in Sittard. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Of zou u graag eens langs willen komen voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op via de website. We hopen dat één van onze keukenadviseurs u binnenkort mag ontmoeten in onze keukenzaak. De koffie staat al klaar, dus maak snel een afspraak.

Een keukenrenovatie in Sittard bij Paul Knip Keukens

Maar waarom kiezen voor een keukenrenovatie in Sittard bij Paul Knip Keukens? Daar hebben wij het antwoord op! Al meer dan 25 jaar doen onze betrokken en ervaren adviseurs er alles aan om droomkeukens voor onze klanten te realiseren. Na die lange tijd hebben we alle keukenverzoeken wel gezien en gehoord en is geen enkele situatie ons te gek. Doordat wij samenwerken met keukenfabrikanten die alle kasten op maat kunnen maken, is het eenvoudig om de nieuwe keuken aan te passen op uw woning en gewenste keukenapparatuur. Wij zorgen er met ons totaalconcept voor dat uw droomkeuken wordt verwezenlijkt. Hierbij kunnen wij de hulp inschakelen van stukadoors, tegelzetters, monteurs, betrouwbare partners voor gas, water en elektra en zelfs een interieurarchitect. Kortom: bij ons kunt u terecht voor uw gehele keukenrenovatie en bent u ervan gegarandeerd dat u niets meer zelf hoeft te regelen. Niet voor niets hebben wij een 100% tevredenheidsgarantie! Wilt u graag meer weten over de ervaringen van onze klanten die u voor zijn gegaan? Op onze website leest u een aantal ervaringen!

Inspiratie Keukenrenovatie Sittard

Prisma B

Senna Xtreme Wood

laser

Laser

Vanaf € 5.900,-

Inox

keuken opstellingen, Mettacher

Mettacher

kwaliteit keukens

Focus

Vanaf € 7.900,-

Welke keuken kiezen tijdens een keuken renovatie in Sittard?

Naast het feit dat wij altijd een persoonlijke service aanbieden waarbij de klant centraal staat, bieden wij ook voor een eerlijke prijs de mooiste kwaliteitskeukens aan. Dat wil zeggen dat we enkel maatwerkkeukens aanbieden gemaakt van de beste materialen. Zo weet u zeker dat u over een tijdje niet weer een keuken renovatie in Sittard hoeft aan te gaan. In ons uitgebreide keukenaanbod bestaat onder andere de keuze uit maatwerk, moderne, industriële, landelijke, klassieke, luxe, greeploze, houten en kunststoffen keukens. Ook is het mogelijk om bij ons een hoekkeuken, kookeiland, rechte keuken, open keuken of U-keuken uit te zoeken. In onze showroom voorzien we u graag van het juiste advies en van voldoende inspiratie. U kunt hier onder andere de laatste keukentrends ontdekken en de verschillende materialen van onze keukens bekijken en voelen. Ondanks dat er veel verschillende soorten keukens in onze showroom staan, hoeft u niet per se één van deze keukens uit te kiezen. Zo kunt u in uw keukenontwerp kleine aanpassingen verwerken. Of u ontwerpt juist helemaal zelf uw nieuwe keuken! Het is bij ons allemaal mogelijk; we leveren tenslotte volledig op maat gemaakte keukens en onze keukenmonteurs komen uiteraard graag bij u langs. We helpen u ook graag verder in onze showroom om ervoor te zorgen dat uw droomkeuken werkelijkheid wordt. Maak snel een afspraak met één van onze adviseurs! De koffie staat in ieder geval al voor u klaar.