Keukenrenovatie Roermond

Bent u toe aan een nieuwe keuken, maar heeft u er op dit moment nog niet het budget voor? Bij Paul Knip Keukens kunt u terecht voor een keukenrenovatie in Roermond en omgeving. Een keukenrenovatie laat uw huidige keuken er compleet anders uitzien zonder dat het u al te veel geld kost. Een keukenrenovatie in Roermond betekent dat uw huidige keuken een compleet nieuwe look krijgt. De kastjes kunnen bijvoorbeeld vervangen worden of er wordt een nieuw aanrechtblad aangebracht. Zulke ingrepen zijn relatief klein, goedkoop en snel gerealiseerd. En toch zal het een groot verschil maken. Onze keuken renovatie in Roermond en omgeving wordt uitgevoerd door deskundige monteurs die hier jarenlange ervaring mee hebben. Vaak kan een keukenrenovatie in Roermond al binnen één dag klaar zijn. Diezelfde avond kunt u dus al genieten van de nieuwe look van uw keuken. Wilt u meer weten over de keukenrenovatie in Roermond en omgeving die wij uitvoeren? Kom dan gerust eens langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen over onze keukenrenovatie in Roermond en omgeving.

Daarom Paul Knip Keukens

De voordelen van een keukenrenovatie

Een keukenrenovatie kent talloze voordelen ten opzichte van een volledig nieuwe keuken. We hebben zojuist al een aantal van deze voordelen opgenoemd. Zo is een keukenrenovatie in Roermond en omgeving sneller en goedkoper dan wanneer u kiest voor een compleet nieuwe keuken. Graag gaan we hier wat dieper op in en geven we u nog meer voordelen van een keuken renovatie in Roermond. Het renoveren van uw huidige keuken kan op veel verschillende manieren. U kunt het zo groot of klein aanpakken zoals u zelf wilt. Natuurlijk kijken wij graag met u mee wat de mogelijkheden zijn en kunnen wij u hieromtrent adviseren. Alleen al een nieuw aanrechtblad kan al wonderen doen. Heeft u op dit moment een prachtige witte, landelijke keuken met een zwart aanrechtblad? Probeer dan eens een houtkleurig aanrechtblad. Dit laat uw landelijke keuken meer tot zijn recht komen. Alleen dit maakt al een groot verschil en geeft een andere look aan uw huidige keuken. Een nieuw aanrechtblad is snel en redelijk goedkoop gerealiseerd. Onze keuken renovatie in Roermond en omgeving kan vaak worden gerealiseerd binnen één werkdag. Een enorm voordeel ten opzichte van een nieuwe keuken die vaak meerdere dagen in beslag neemt. Bij een keukenrenovatie heeft u dus maar één dag monteurs over de vloer. Een ander voordeel van een keukenrenovatie in Roermond is dat uw woning al in waarde kan stijgen met een minimale investering. Uw huidige keuken renoveren hoeft dus niet duur te zijn, maar kan wel een groot verschil opleveren.

Uw droomkeuken realiseren in een mum van tijd

Zoals u zojuist heeft kunnen lezen, kent een keukenrenovatie talloze voordelen. Eén van die voordelen is dat de keukenrenovatie in Roermond meestal weinig tijd in beslag neemt. Dit betekent minder overlast en minder rotzooi in huis. U kunt de avond na de renovatie al gebruik maken van uw nieuwe droomkeuken. Hoe uw nieuwe droomkeuken tot stand gaat komen en wat de veranderingen gaan zijn, wordt uiteraard in overleg met u gedaan. Er is ontzettend veel mogelijk, waarschijnlijk meer dan u in eerste instantie denkt. Het enige nadeel van een keuken renovatie in Roermond is dat u weinig tot niets kunt veranderen aan de huidige opstelling. Kiest u voor een nieuwe keuken, dan kunnen we kijken of de opstelling veranderd kan worden, zodat de keuken praktischer ingericht wordt. Bij een keukenrenovatie is dit niet mogelijk. De reden hiervoor is dat bij een keukenrenovatie in Roermond er niets gesloopt wordt. Uw huidige keukenkastjes blijven dus intact, alleen de frontjes worden vervangen. Soms is het wel mogelijk om de keuken wat uit te breiden. Dit kan bijvoorbeeld als er nog onbenutte ruimte is in uw keuken waar nog kastjes geplaatst kunnen worden. Voor we beginnen aan uw keukenrenovatie in Roermond, Echt of Sittard en omgeving, worden deze zaken natuurlijk allemaal met u besproken. Vertel ons uw wensen en wij vertellen u de mogelijkheden. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van keuken renovaties in Roermond en omgeving en staan met een eerlijk en deskundig advies voor u klaar.

Inspiratie Keukenrenovatie Roermond

Lucca

Lucca

Vanaf € 8.750,-

Touche Zand

Touche Zand

Stokholm

Ceramic Grey II

Ceramic Grey II

keukenmonteur limburg

Speed Black & White

Vanaf € 6.900,-

keukenzaak geleen

Silvia Classic

Kleine aanpassingen, groots resultaat

U zult versteld staan van wat kleine aanpassingen in uw huidige keuken kunnen doen. Uw droomkeuken ligt binnen handbereik, ook al is het budget voor een nieuwe keuken nog niet toereikend. Veel mensen kiezen voor een keukenrenovatie na een verhuizing. Een nieuwe woning kost veel geld en vaak komt er dan ook nog een verbouwing bij kijken. Een nieuwe keuken is dan niet direct betaalbaar. Wanneer u toch graag de keuken in uw nieuwe woning meer naar uw smaak wilt laten uitzien, dan is een keukenrenovatie dé oplossing. Wij kunnen bijvoorbeeld de frontjes van de keukenkastjes veranderen of de gehele deurtjes aanpassen. Het aanrechtblad kan vervangen worden, de greepjes van de kasten kunnen worden veranderd of nieuwe lades kunnen worden geplaatst. Al deze relatief kleine aanpassingen kunnen een groots resultaat opleveren. En dat tegen een geringe prijs. Het resultaat is verbluffend en ondanks dat u niet over het budget beschikt voor een nieuwe keuken, kunnen wij van Paul Knip Keukens toch uw droomkeuken realiseren!

Laat uw keuken renovatie in Roermond over aan Paul Knip Keukens

Laat uw keuken renovatie dus over aan onze ervaren medewerkers van Paul Knip Keukens. Wat zijn uw wensen? Wat is het budget? En wat wilt u graag terugzien in uw keuken? Wij luisteren naar uw wensen en gaan graag voor u aan de slag om uw droomkeuken te realiseren. Dit kan zeer snel gaan, want in tegenstelling tot een nieuwe keuken is voor een keukenrenovatie in Roermond veel minder voorbereiding nodig. Nadat wij al uw wensen op papier hebben, komen we bij u thuis langs om alles in te meten. Vervolgens bestellen we de nieuwe onderdelen en we spreken een dag en tijdstip af wanneer de monteurs langskomen voor uw keukenrenovatie in Roermond. Voor u het weet staat u te koken in uw droomkeuken. Wilt u alvast wat inspiratie opdoen voor uw keukenrenovatie? Kijk dan eens op onze website voor allerlei ideeën. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Echt. Om er zeker van te zijn dat we voldoende tijd voor u kunnen nemen, raden wij het aan om een afspraak te plannen. Dit kan ook buiten onze openingstijden. Wij zien u graag langskomen!