Keuken kleuren

Met al die verschillende mogelijkheden is het lastig om de juiste keuze te maken. Welke kleur past het beste bij uw interieur en bij de gekozen stijl? Voordat u de keuze maakt, kunt u het beste rekening houden met een aantal zaken. Als eerste moet u nadenken over uw persoonlijke voorkeuren, welke kleuren vindt u mooi en passen bij uw stijl? Doe inspiratie op in verschillende woonmagazines, kom langs in onze showroom en bekijk de website. Houd daarnaast rekening met de grootte van de keuken. Lichte kleuren kunnen de ruimte groter en luchtiger laten lijken, voor een grotere keuken kunt u meer gedurfde kleuren gebruiken. Kijk verder ook naar de lichtinval, algehele sfeer en het interieur van uw huis. Als u nog twijfelt tussen twee of drie kleuren, probeer dan kleurstalen uit in de keuken. Zo kunt u zien hoe de kleur er precies uitziet in de ruimte.

Daarom Paul Knip Keukens

Mooie kleurcombinaties voor uw keuken

Vaak wordt er in een keuken niet gekozen voor één kleur, maar juist voor een mooi samenhangend geheel. Zo is een klassieke kleurcombinatie voor uw keuken bijvoorbeeld wit met houttinten. De combinatie van witte kasten met houten planken, geeft een warme en uitnodigende sfeer in uw keuken. Ga voor zwart en wit als u een moderne en minimalistische stijl wilt in uw keuken. Verwerk deze kleuren in de keuken door zwarte kasten te kiezen met een wit aanrechtblad of juist andersom. Groen en hout gaat ook goed samen, zeker als u een organische sfeer wilt nabootsen. Kies vooral kleuren die bij u passen en die u mooi vindt. Neem het algehele interieur mee en bekijk wat goed past en matcht bij de rest. Komt u er zelf niet helemaal uit? Vraag dan een adviesgesprek aan bij ons, wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze!

 

De perfecte keuken kleuren

Kies de perfecte kleur voor uw keuken! De kleuren in een keuken geven een specifieke uitstraling, die bij de rest van het interieur moeten passen. Toch blijft het kiezen van de juiste kleur erg lastig, bij Paul Knip Keukens helpen we u graag bij het maken van deze keuze. Om u een handje op weg te helpen, zetten we de populairste keuken kleuren op een rijtje.

  • Zwarte keukens. Een zwarte keuken is helemaal on-trend de laatste jaren. Deze kleur keuken geeft een nette en moderne uitstraling. Zwarte keukens zijn verkrijgbaar met een glanzende of matte afwerking. De glanzende afwerking geeft meer een chique gevoel, terwijl een matte afwerking juist een stoerdere touch geeft.
  • Witte keukens. Een witte keuken geeft een zachte en rustige uitstraling, ideaal te combineren met een wat drukker interieur. Voor welke keukenstijl je ook gaat, de kleur wit past overal bij. Daarnaast is een witte keuken misschien wel de meest tijdloze soort van allemaal.
  • Beige keukens. Waar je ook kijkt tegenwoordig, beige ziet u bijna overal, dus ook in keukens. Deze neutrale kleur is veelzijdig en kan makkelijk gecombineerd worden met andere kleuren. Vanwege de neutrale eigenschappen, straalt de kleur rust en elegantie uit. In veel interieurs is beige een mooie toevoeging aan het geheel.
  • Blauwe keukens. De kleur blauw wordt geassocieerd met kalmte en rust, waardoor het een populaire keuze is voor keuken kleuren. Lichtblauw geeft een frisse uitstraling, terwijl donkerblauw juist een gevoel van diepte en rijkdom creëert. Beide tinten blauw worden vaak gekozen, afhankelijk van de verdere inrichting van het huis.
  • Groene keukens. Natuurlijke kleuren zorgen voor verbondenheid met de natuur. Zeker als de keuken dicht bij de tuin staat en u het buitenleven meer naar binnen wilt brengen, is groen een goede keuze. Groene tinten bieden een gevoel van ontspanning en zijn goed te combineren met natuurlijke materialen zoals houten elementen.

Inspiratie Keuken kleuren

Flair

Vanaf € 4.500,-

varnished wood

Varnished Wood

Easy Touch

keuken in 2 kleuren

Gent

Tessina Pinie

Easytouch White

Koop uw keuken in verschillende kleuren bij Paul Knip Keukens

Wij van Paul Knip Keukens hebben al vele mensen mogen blij maken met kleuren keukens voor hun woningen in Limburg. Wilt u ook graag een unieke en kleurrijke keuken die niet alleen een geweldige indruk achter laat, maar ook nog eens super functioneel is? Neem dan contact op met een van onze keukenspecialisten of kom meteen langs in onze keukenwinkel in Echt. Samen maken we een volledig op maat gemaakt keukenplan voor u, waarbij materiaalkeuze, kleurgebruik, keukenopstelling en andere zaken allemaal perfect op elkaar aansluiten. Wij houden bij dit ontwerp ook rekening met de allerkleinste details, zodat uw keuken ook echt aanvoelt als uw droomkeuken!