Eiken keukens

Houten keukens zijn ongetwijfeld de meest sfeervolle keukens. Uiteraard zijn deze beschikbaar in verschillende soorten en maten. We begrijpen dat zo’n keuze tussen verschillende houten keukens snel lastig wordt. Daarom delen we dan ook graag de karakteristieken en voordelen van eiken keukens met u. Een eiken keuken is immers van alle tijden en is dus nooit een verkeerde keuze! Stijlvol, uniek en sfeervol zijn enkele kenmerken van een eiken keuken. Bent u hiernaar op zoek? Kom dan vooral eens langs in onze showroom! 

Daarom Paul Knip Keukens

Kies voor een landelijke sfeer: de eiken keuken 

Wilt u graag een landelijke sfeer terug laten komen in uw keuken? Kies dan voor een eikenhouten keuken. Als een van de populairste houtsoorten brengt eikenhout zeker een landelijke touch en sfeer in uw keuken. De landelijke uitstraling en ruime opzet laat de keuken groter lijken. Ondanks dat het hout warme karakteristieken heeft, geeft het ook een strakke en moderne uitstraling. Het meest unieke aan eiken keukens is dat het materiaal op talloze manieren toepasbaar is. 

De voordelen van de eiken keuken 

Eiken keukens hebben verschillende voordelen. Allereerst bent u met eikenhouten keukens gegarandeerd van een zeer degelijke keuken. Eikenhout is namelijk een sterk en duurzaam soort hout. Hiermee kunt u dus jarenlang genieten van uw eiken keuken. Hieronder hebben we nog een aantal voordelen van eikenhouten keukens opgesomd:  

  • Warme sfeer: Eikenhout heeft een warme, landelijke uitstraling. Het hout creëert een gezellige sfeer in uw keuken.  
  • Veelzijdigheid: U kunt met eikenhout een persoonlijke touch geven aan uw keuken. Binnen eikenhout zijn namelijk verschillende opties mogelijk. Het hout is makkelijk bewerkbaar waardoor het veel mogelijkheden biedt. U kunt dus zelf de tint bepalen van het hout om een keuken geheel naar wens te maken. Verder heeft u ook verschillende opties in welke onderdelen van de keuken u het hout wil verwerken. Hierdoor is geen enkele eikenhouten keuken hetzelfde! 
  • Sterk materiaal: Eikenhout is enorm stevig. Het is goed bestendig tegen deuken en krassen Dit betekent dat beschadigingen snel gerepareerd kunnen worden. Dit is vooral handig in een drukke keuken waarin u en uw familie veel tijd doorbrengen. 
  • Unieke uitstraling: Elk stuk hout is uniek, zo ook eikenhout. Eikenhout heeft een unieke nerfstructuur met natuurlijke patronen. Hierdoor krijgt uw keuken een bijzondere en karaktervolle uitstraling. 

Inspiratie Eiken keukens

bruine keukens

Structura Oak

Mailand

Mailand

Luxe keuken

Silvia Beton

Easy Touch U

Vanaf € 8.500,-

keukenvloer

York

Flair

Vanaf € 4.500,-

Eiken keukens bij Paul Knip Keukens 

Bij Paul Knip Keukens streven we ernaar uw droomkeuken tot werkelijkheid te brengen. We leveren de eiken keukens in verschillende soorten en maten. Gaat uw voorkeur uit naar andere landelijke keukens? Ook dat is mogelijk. We willen tenslotte dat u zich thuis voelt in uw keuken en telkens écht een wow-gevoel blijft krijgen. Ons ervaren team denkt graag met u mee. We kunnen zowel eiken keukens als keukens in andere kleuren voor u samenstellen, op basis van uw voorkeuren. Oog voor detail staat bij ons centraal. We creëren namelijk graag een keuken precies zoals u deze in gedachte heeft. Bij Paul Knip Keukens verkent u de talloze mogelijkheden van eiken keukens. Neem contact met ons op en realiseer uw droomkeuken!