Duurzame keuken

Iets wat men tegenwoordig steeds vaker ziet zijn duurzame keukens. De duurzaamheid van een keuken heeft niet alleen te maken met het keukenapparatuur, maar ook met het gebruik van duurzame materialen voor de keuken. Kenmerkend voor een keuken die duurzaam is, is de verwerking van energiebesparend keukenapparatuur, ofwel groene apparatuur. Als men vroeger een keuken kocht, werd er over het algemeen niet gekeken naar het energielabel. Het was vooral belangrijk dat de keuken functioneerde! Dit is tegenwoordig wel anders. Zo is het energielabel voor keukenapparatuur nu vaak een van de belangrijkste beslissingen die er gemaakt moet worden bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Waar men vroeger sneller koos voor een koelkast met een energielabel D of E, kijkt men vandaag de dag toch al eerder naar een koelkast met energielabel A+++. Een duurzame koelkast speelt namelijk al een grote rol in een duurzame keuken. Bij Paul Knip Keukens heeft u alle mogelijkheid om een duurzame keuken volledig in te richten naar uw smaak. Als dé keukenspecialist van Limburg helpen wij u graag bij de keuze voor een nieuwe keuken! Wilt u onze duurzame keukens een keer komen bekijken, dan kan dat in onze showroom gelegen in het centrum van Echt. Heeft u nu al vragen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Daarom Paul Knip Keukens

Verschillende stijlen duurzame keukens

Een duurzame keuken kunt u in verschillende stijlen aanschaffen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een landelijke stijl. Dan denkt u misschien: in een landelijke keuken is toch vaak veel hout verwerkt? Dat klopt, maar u kunt uw landelijke keuken duurzaam maken door te kiezen voor FSC-hout. Dit is hout met een keurmerk. Dit keurmerk betekent dat het hout verkregen is uit duurzaam bosbeheer. Voor iedere boom die wordt gekapt voor dit hout, wordt er ook weer een nieuwe boom geplant. U kunt uw landelijke keuken nog duurzamer maken door duurzame materialen te gebruiken in de keuken. Naast een landelijke keuken zou u bijvoorbeeld ook voor een moderne keuken kunnen kiezen. Bij een duurzame moderne keuken gaat het niet alleen om het materiaal van de keuken, maar ook om de apparatuur die er gebruikt wordt in deze keuken. Het juiste keukenapparatuur kan er ook nog eens voor zorgen dat u gaat besparen op uw energierekening. Dat is toch iets wat we allemaal willen. Zo ziet u maar dat u met elke stijl een duurzame keuken kunt creëren. Bij Paul Knip Keuken helpen wij u graag om uw duurzame keuken samen te stellen.

Met onze keukenrenovatie creëren wij een duurzame keuken

Heeft u geen interesse of budget voor een totaal nieuwe keuken? Dan bieden wij u de mogelijkheid om door middel van een keukenrenovatie uw keuken een totaal andere uitstraling te geven. Hiervoor hoeft uw huidige keuken niet volledig gesloopt te worden. Wij kunnen bij uw keukenrenovatie een paar kleine aanpassingen maken of juist ervoor zorgen dat het lijkt alsof u een totaal nieuwe keuken heeft. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw huidige keukenapparatuur te laten verwisselen. Als u dan gaat voor energiebesparende apparatuur, dan gaat u ook meteen voor een duurzamere keuken. Bij een keukenrenovatie kan het ook gaan om het vervangen van de keukenkasten. Door keukenkasten te laten plaatsen die gemaakt zijn van FSC-hout, wordt uw keuken ook gelijk al een stuk duurzamer.

Wat zijn de voordelen van een keukenrenovatie? Ten eerste is een keukenrenovatie goedkoper dan een totaal nieuwe duurzame keuken kopen. Vaak zijn het ook de kleine aanpassingen die een groot resultaat opleveren. Daarnaast zorgt een keukenrenovatie voor een grotere waarde van uw woning. Dat vindt natuurlijk iedereen leuk op de lange termijn. Het grootste voordeel van een renovatie, is dat deze vaak binnen 1 dag gerealiseerd kan worden en dat er weinig rommel wordt gemaakt in uw huis. U ziet het, een keukenrenovatie is een ideale oplossing voor een meer duurzame keuken. Bij Paul Knip Keukens bekijken we graag samen met u hoe wij uw keuken het beste kunnen renoveren tot een prachtige, duurzame keuken!

Inspiratie Duurzame keuken

Silvia Oak

Colorado Algave

Monaco Basel

Cascada keuken

Cascada

Vanaf € 12.000,-

witte keuken zwart blad,

Siluet 50

vloer houten keuken, Ceramic Calatorao

Ceramic Calatorao

Een duurzame keuken kopen doet u bij Paul Knip Keukens!

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken of bent u geïnteresseerd in een keukenrenovatie? Dan bent u bij Paul Knip Keukens aan het juiste adres. Wij helpen u graag om uw ideale keuken samen te stellen. Of het nu gaat om een duurzame keuken in een moderne stijl, een landelijke stijl of een andere stijl – wij realiseren graag uw groene droomkeuken. Wij staan altijd voor u klaar met onze persoonlijke service. Dankzij ons vaste aanspreekpunt Paul Knip bent u altijd op de hoogte van de voortgang met betrekking tot uw duurzame keuken. Wij ontwerpen en leveren niet alleen uw keuken, maar bieden ook een totaalservice aan! Zo kunnen wij ook een nieuwe keukenvloer voor u plaatsen en verzorgen wij de montage van uw nieuwe keuken. U wordt volledig ontzorgd. Kom dus snel langs in onze showroom in Echt om uw ideale duurzame keuken uit te kiezen of plan eerst een adviesgesprek in! Wij helpen u met alle liefde verder!