Design keukens Limburg

Bent u vaak in de keuken te vinden en droomt u van een super speciale keuken die uw huis een totale upgrade geeft? Ga dan voor een design keuken! Paul Knip Keukens verzorgt de meest moderne en unieke design keukens in heel Limburg. Dus waar in Limburg u ook woont, bij ons bent u aan het juiste adres om de design keuken uit uw dromen tot leven te laten brengen! Heeft u nog geen duidelijk beeld van uw ideale design keuken in Limburg? Neem dan eens een kijkje op onze inspiratie-pagina! Als u bij de keukenstijlfilter de optie “Design keuken” aanklikt, dan ziet u al meteen een aantal voorbeelden van design keukens die wij in Limburg realiseren. Zo krijgt u wellicht al een goed beeld van uw voorkeuren en wensen. Maar u kunt natuurlijk ook langskomen in onze keukenzaak in Echt om de showroomkeukens te bekijken en inspiratie op te doen! Onze keukenspecialisten geven u graag advies en helpen u verder om uw ideale design keuken te verwezenlijken! Voordat u een design keuken bij Paul Knip in Limburg aanschaft, wilt u misschien eerst nog wat meer over de design keuken weten. Lees in dat geval snel verder!

Daarom Paul Knip Keukens

Wat zijn design keukens?

Misschien vraagt u zich af wat een design keuken nou precies inhoudt. Dat leggen we u graag uit. Een design keuken kan worden omschreven als een luxe keuken met een stijlvolle, moderne en vaak iets apartere look en een perfecte afwerking. Voor uw huis in Limburg leveren wij een design keuken met een uniek en strak ontwerp die meteen een luxe uitstraling aan uw huis geeft. Onze design keukens worden voorzien van het nieuwste keukenapparatuur en de meest hoogwaardige materialen. Over het algemeen kosten design keukens meer dan reguliere keukens, omdat ze aan een aantal punten moet voldoen, waaronder gebruik van hoogwaardige materialen. Maar wij bieden ook design keukens in Limburg aan voor een wat kleiner budget. Zo is er voor ieder gezin in Limburg wel een prachtige design keuken te realiseren.

Het verschil tussen een design keuken en een moderne keuken

Een design keuken heeft veel weg van een moderne keuken en daardoor worden deze twee keukens nog wel eens met elkaar verward. Maar, er zijn wel degelijk verschillen tussen deze twee keukens. Ten eerste hebben design keukens vaak een bepaalde vorm van innovatie verwerkt in hun ontwerp en hebben ze een uniekere persoonlijkheid dan moderne keukens. Op het eerste oog stralen design keukens misschien wat minder gebruiksvriendelijkheid uit. Ze hebben namelijk vaak geen keukengrepen etc. Maar als u de design keuken beter leert kennen, zult u juist merken dat deze nog functioneler is dan de gewone moderne keuken. Zo heeft een design keuken in Limburg veel handige snufjes in zijn ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan verlichting in keukenkastjes, rolluikjes op plekken waar u normaal gesproken uw hoofd zou stoten of een verstopt hoekkastje waarbij een plank naar boven kan worden geschoven om er iets uit te pakken. Daarnaast is de afwerking bij design keukens meestal nog beter dan bij moderne keukens. Zo hebben alle rondingen en hoeken van een design keuken precies de juiste afmetingen en sluiten de naden precies op elkaar aan. Meestal staat symmetrie centraal in de design keuken, maar het kan ook zijn dat rondingen of hoeken juist meer worden benadrukt. In onze showroom in Echt, Limburg, kunt u zowel design keukens als moderne keukens komen bekijken, zodat het verschil tussen beide nog duidelijker wordt!

Inspiratie Design keukens Limburg

Flash

keukenrenovatie roermond

Fenix

Easytouch Beige

Artis Corner

zwarte keuken

Structuur Black

Riva Glass

Verschillende soorten opstellingen design keukens in Limburg

Wellicht vraagt u zich af welke soort opstelling design keuken het beste is voor uw woning in Limburg. Hier zullen wij u in onze keukenzaak uitgebreid over adviseren. We weten namelijk precies welke opstelling het meest praktisch en passend is voor uw woonsituatie. Naast functionaliteit, spelen natuurlijk ook persoonlijke smaken en voorkeuren een grote rol bij de keuze voor een design keuken opstelling in Limburg. Elke opstelling heeft namelijk zijn eigen stijl en zijn eigen voordelen. We zullen een aantal opstellingen benoemen om u al een idee te geven.

De meest moderne en populaire design keuken is toch wel een design keuken met kookeiland! Een keuken met kookeiland is namelijk niet alleen een fijne plek om te koken, maar ook om dé plek om samen te komen met vrienden en familie om te ontbijten, borrelen etc. Een keuken met kookeiland wordt al snel gezien als het middelpunt van uw woning! Naast veel werkruimte en sfeer, biedt een eilandopstelling ook veel opbergruimte. U heeft namelijk meer dan genoeg kastjes om al uw pannen, potten, servies, voorraden enzovoorts in op te kunnen bergen.

Als u in uw woning niet genoeg plek heeft voor een design keuken met kookeiland, dan kan een parallelle keuken een goed alternatief vormen. Bij deze opstelling staan twee losse keukenelementen recht tegenover elkaar. Deze keukenopstelling is zeer geschikt voor wat smallere ruimtes en gesloten keukens. Indien u meer opbergruimte nodig heeft, kunt u eventueel aan één zijde van de design keuken Limburg een extra kastenwand maken. In deze extra kastruimte kunt u ook inbouwapparatuur zoals een koffiemachine of een combi-oven kwijt. Maar er is ook heel veel mogelijk met een rechte of een hoekige keukenopstelling. Wij ontwerpen graag de perfecte keukenopstelling op maat voor u!

Koop uw design keuken Limburg bij Paul Knip Keukens

Wij van Paul Knip Keukens hebben al vele mensen mogen blij maken met design keukens voor hun woningen in Limburg. Wilt u ook graag een unieke, strakke design keuken die niet alleen een geweldige indruk achter laat, maar ook nog eens super functioneel is? Neem dan contact op met een van onze keukenspecialisten of kom meteen langs in onze keukenwinkel in Echt. Samen maken we een volledig op maat gemaakt keukenplan voor u, waarbij materiaalkeuze, kleurgebruik, keukenopstelling en andere zaken allemaal perfect op elkaar aansluiten. Wij houden bij dit ontwerp ook rekening met de allerkleinste details, zodat uw design keuken Limburg ook echt aanvoelt als uw droomkeuken!