Maak uw keuken af met een mooie vloer

De vloer kan een echte sfeermaker zijn in uw nieuwe keuken, en heeft daarnaast veel praktische eigenschappen. Ook bij een renovatie van uw oude keuken kan een nieuwe vloer voor een totaal andere stijl en sfeer zorgen. In heel Nederland en België legt Paul Knip Keukens nieuwe keukenvloeren. Nieuwsgierig naar hoe groot de impact van een nieuwe vloer kan zijn? Bekijk het in de keukenconfigurator of kom langs in onze showroom!

De mooiste materialen
Voor een keukenvloer zijn de mogelijkheden eindeloos, en daarmee volledig aan te passen aan uw stijl en wensen. Paul Knip keukens heeft een groot assortiment vinyl- en tegelvloeren. Paul Knip Keukens adviseert u graag over wat er het beste past bij uw situatie!

Veelzijdig vinyl
Creëer de warme charme van hout met vinyl vloeren of ga voor een bijzondere look en feel met een fijne natuurstenen keukenvloer. Vinylstroken, ook wel bekend als pvc-vloeren, vindt u in steeds meer woningen terug. Dat is logisch, want vinyl straalt hetzelfde uit als een echte houten of natuurstenen vloer, maar dan met een aantal voordelen:

  • Slijtvast en waterbestendig: geschikt in vochtige ruimtes
  • Makkelijk in onderhoud
  • Geluidsarm dus geen holle klank meer in uw keuken
  • Zeer geschikt voor vloerverwarming
  • Kostentechnisch interessant

Warm in de winter
In de winter koffiezetten terwijl je door de keuken loopt over een lekker warme vloer: vloerverwarming is een heerlijke luxe, ook in de keuken! Tegelvloeren en vinyl vloeren zijn uitstekend te combineren met vloerverwarming. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. 

Nieuwe keukenvloer in Limburg

In onze showroom laten we u graag zien hoe een keukenvloer op maat het totaalplaatje van uw droomkeuken afmaakt. We adviseren u graag over alle opties. Kom langs bij Paul Knip Keukens in Echt of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.