Italiaanse keukens

Het voelt altijd een beetje als zomer in een prachtige Italiaanse keuken! Pasta en pizza smaken nog beter wanneer ze gekookt zijn in Italiaans design. Italiaanse keukens staan bekend om hun verfijnde design en hoge kwaliteit. Stel uw eigen Italiaanse keuken in Limburg samen met Paul Knip Keukens. Kom langs in onze showroom in Echt en laat u inspireren, of maak direct een afspraak.

Wat zijn Italiaanse keukens?

Kenmerkend voor keukens in de Italiaanse stijl is een strak en luxe design, maar toch met een mediterraans en warm karakter. Natuurlijk uitgerust met de beste apparatuur. Er is weinig poespas en de keuken straalt eenvoud uit, met eenvoudige grepen en geen gekke kleuren. Ook wordt er gewerkt met natuurlijke materialen, zoals (natuur)steen voor het werkblad, of houten accenten.

 

Italiaanse keuken kopen

In Limburg een Italiaanse keuken kopen? Dat kan gewoon, bij Paul Knip Keukens! Wij ontwerpen uw Italiaanse keuken op maat en bieden uitgebreide keuze in materialen, kleuren en werkbladen. Uw Italiaanse keuken wordt vakkundig geïnstalleerd, in heel Nederland én België. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in de showroom in Echt voor meer inspiratie.